Klantenservice / storingsdienst:

De Klantenservice / Storingsdienst is op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur per telefoon bereikbaar. Storingen buiten normale werktijden: Storingen kunt u melden op werkdagen van 17:00 tot 20:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur. E-mailadres: info@kabeltex.nl

Kabeltex: aanbieder van internet, tv en telefonie

Kabeltex is een Nederlandse aanbieder van internet, televisie en telefonie. Het bedrijf is de enige kabelinternetprovider op het waddeneiland Texel. Kabeltex is in 1988 opgericht en inmiddels is ongeveer 90% van de huishoudens op Texel klant bij Kabeltex.

Het aanbod van Kabeltex bestaat onder andere uit internet, internet en televisie, alles-in-1 en telefonie gericht op zowel particulieren als de zakelijke markt. Op kabeltex.nl is het mogelijk om uw pakket zelfstandig samen te stellen en uw overstap eenvoudig te regelen.

Contact opnemen met de klantenservice van Kabeltex

De website van Kabeltex biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met Kabeltex.

U kunt contact opnemen via:

  • Twitter
  • E-mail
  • Telefonisch contact met de klantenservice

Bellen met Kabeltex: 0222-315411

De ratings van onze bezoekers voor Kabeltex

Onze bezoekers hebben hun ratings voor Kabeltex nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Kabeltex. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Kabeltex op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Kabeltex en wordt ook niet gelezen door Kabeltex.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *