KlantenserviceTelefoon.nl
Bel 1840

Hulp nodig bij het vinden
van een telefoonnummer?

1840 (€0,90 p/m)
Telemedia Costa Blanca 90cpm
ook na doorverbinden
Bel nu

Telefoonnummer klantenservice
Telfort

 

Contact Telfort. Gewoon online of per telefoon

Voor ondersteuning, vragen of klachten, belt u met de klantenservice van Telfort. De klantenservice is maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag kunt u Telfort bellen vanaf 10.00 tot 17.00 uur. Op zon- en feestdagen is de klantenservice gesloten. Wilt u direct contact met een van de servicemedewerkers? Gebruik hiervoor het telefoonnummer klantenservice Telfort.

Bent u uw telefoon verloren of is deze gestolen? Voor het blokkeren van uw mobiele telefoon zijn de medewerkers van Telfort 24 per dag bereikbaar op het klantenservice telefoonnummer 0900-9596. Voor vragen m.b.t. Telfort Interactieve TV kunt u op zon- en feestdagen contact opnemen van 10.00 tot 17.00 uur. Hiervoor gebruikt u het telefoonnummer Telfort.

Bellen vanuit het buitenland naar Telfort? Vanuit het buitenland kunt u bellen met Telfort op telefoonnummer: +31 88 7650 200. Voor het bellen naar dit nummer gelden de tarieven voor bellen in het buitenland.

Over Telfort

Telfort is een Nederlandse bedrijf en tevens dochteronderneming van KPN. Deze telecomprovider is in 1996 opgericht als aanbieder van vaste telefonie. In 1998 introduceerde Telfort haar mobiele telefonie aanbod. Later in 2007 kwam hier nog internet bij en in 2011 interactieve televisie.

Het productaanbod van Telfort bestaat tegenwoordig uit de categorieën Mobiel en Internet, Interactieve televisie & Bellen. Telfort biedt onder andere Sim Only-, telefoon- en prepaid abonnementen. Door al deze diensten als bundel aan te bieden, kunnen consumenten Mobiel en Thuis combineren waardoor ze lagere abonnementsgelden betalen. CombiVoordeel heet dat. Wil je meer weten over toestellen en mobiele abonnementen, kijk dan op de pagina klantenservice telefoonnummer Telfort.

Contact met de klantenservice Telfort

Heeft u problemen met uw mobiel, internet, TV of vast bellen? Gebruik het telefoonnumer klantenservice Telfort voor direct contact met een helpdeskmedewerker. Daarnaast is de klantenservice van Telfort bereikbaar via meerdere online kanalen. Ook bij een storing van Telfort neemt u contact op met de klantenservice.

Telfort online klantenservice

Veel informatie over problemen met producten, diensten en storingen vindt u op de website in het gedeelte online klantenservice. De meest voorkomende vragen worden hier beantwoord. Wilt u zo snel mogelijk antwoord op uw vraag? Bezoek de online klantenservice.

Op onze pagina Telfort Helpdesk vind u de meest gestelde vragen die gaan over mobiele abonnementen. Kunt u desondanks niet het antwoord vinden op uw vraag in dit deel van de online klantenservice? Dan biedt Telfort meerdere mogelijkheden om contact te hebben met een servicemedewerker.

U kunt contact opnemen via:

Telefoonnummer klantenservice Telfort: 0900-9596