XS4ALL: internetprovider

XS4ALL is een Nederlandse internetprovider. Het bedrijf is in 1993 opgericht in is momenteel de op drie na grootste internetprovider van Nederland voor de particuliere markt. Sinds 1998 is XS4ALL een werkzaam als dochteronderneming van KPN.

Het aanbod van XS4ALL bestaat uit internet, internet en televisie en alles-in-1 gericht op zowel particulieren als de zakelijke markt. Op xs4all.nl is het mogelijk om uw pakket zelfstandig samen te stellen en uw overstap eenvoudig te regelen.

Contact opnemen met de klantenservice van XS4ALL

De website van XS4ALL biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met XS4ALL.

U kunt contact opnemen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • Online contactformulier
  • Telefonisch contact met de klantenservice

Bellen met XS4ALL: 020-3987 666

De ratings van onze bezoekers voor XS4ALL klantenservice

Onze bezoekers hebben hun ratings voor XS4ALL klantenservice nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij XS4ALL klantenservice. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met XS4ALL klantenservice op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar XS4ALL klantenservice en wordt ook niet gelezen door XS4ALL klantenservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *