Openingstijden klantenservice: De klantenservice van Delta / Zeelandnet is per telefoon bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur en op zaterdag van 9.00-13.00 uur. Vanuit het buitenland: Bel vanuit het buitenland met 0031 – 113 88 40 00 (niet gratis)

Zeelandnet: kabelinternetprovider

ZeelandNet is een Nederlandse aanbieder van televisie, internet en telefonie. Het bedrijf is in 1995 opgericht en sinds 2015 een dochteronderneming van DELTA NV. ZeelandNet levert voornamelijk haar diensten aan mensen in de provincie Zeeland.

Het aanbod van ZeelandNet bestaat uit DELTA Alles-in-1, DELTA TV & Internet, Televisie en Veilig Wonen. Daarnaast heeft ZeelandNet een uitgebreid aanbod aan diverse artikelen in de categoriën auto & fiets, huis & tuin, culinair, baby & kind, mode & verzorging en sport & vrije tijd.

Contact opnemen met de klantenservice van Zeelandnet

De website van Zeelandnet biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met Zeelandnet.

U kunt contact opnemen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • E-mail
  • Telefonisch contact via de klantenservice

Bellen met Zeelandnet: 0113 – 37 77 70

De ratings van onze bezoekers voor Zeelandnet

Onze bezoekers hebben hun ratings voor Zeelandnet nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Zeelandnet. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Zeelandnet op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Zeelandnet en wordt ook niet gelezen door Zeelandnet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *