Bestelt u kleding en schoenen vaak online? Grote kans dat u dit bij Zalando doet. De webshop biedt niet alleen gemak maar bovendien oneindig veel merken. U kunt ieder item thuis passen. Verzenden & retourneren is altijd gratis. Heeft een vraag over een artikel? Dan kunt u eenvoudig bellen met Zalando. Klantenservice Telefoon verbindt u in één keer door. De medewerkers zijn op werkdagen van 8.00 tot 20.00 te bereiken en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. U kunt Zalando bellen maar ook bereiken via e-mail of een bericht sturen via Messenger. Het postorderbedrijf heeft ook een eigen telefoonnummer: 0800 022 70 87.

Meer dan mode

Wist u trouwens dat de online kledingwinkel meer biedt dan alleen mode? Zo kunt u iemand verrassen met een leuke cadeaubon. Een cadeaubon is verkrijgbaar vanaf 5 euro en deze is volledig te personaliseren. De bon is digitaal te verkrijgen maar kan ook per post verstuurd worden. Heeft u interesse? Bel de klantenservice. Mailen of even online kijken kan natuurlijk ook. Cadeaubonnen zijn overigens ook verkrijgbaar voor bedrijven. Leuk als u medewerkers wilt aanmoedigen, of bedanken!

Zalando bellen voor korting op uw aankoop?

Bent u inmiddels fan van de online mode winkel? Dan hoeft u voor korting niet te bellen met Zalando. Wij geven u graag twee tips om te besparen op uw aankopen:

  • Inschrijven nieuwsbrief; Een aanmelding voor de nieuwsbrief levert u levert u 10% korting op! De korting is geldig bij een bestedingswaarde van € 75,-. En uitschrijving is te allen tijde mogelijk.
  • Bezoek Zalando Lounge! De in 2010 opgerichte shopping club biedt topmerken tegen lage prijzen. Dagelijks verschijnen nieuwe acties van populaire labels. De kortingen kunnen wel oplopen tot 75%.

Om te profiteren van kortingen in de Lounge Shopping Club dient u zich te registreren. Dit kunt u online doen, of even bellen met Zalando Lounge op nummer 0800 022 71 43. De Lounge klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 07.00 en 20.00 uur.

Persoonlijk kledingadvies? Even bellen met Zalando!

Het aanbod van Zalando is ruim. Soms is het lastig om de juist outfit te vinden die echt bij u past. Daarom biedt de webshop u gratis advies van een stijlexpert. U hoeft enkel uw voorkeuren aan te geven en uw persoonlijke stijladviseur geeft suggesties. Deze service wordt overigens aangeboden door Zalon, het in 2014 opgerichte zusje van Zalando. De webshop geeft aan dat, door even te bellen met Zalando- of Zalon, het advies nog beter afgestemd wordt op uw wensen. De stylist selecteert de kleding en stuurt ze naar u toe. Gemak dient de mens! De klantenservice van Zalon is van maandag tot en met vrijdag te bereiken via 0800 022 74 04.