Wenst u contact met Zalando? Wellicht om een bestelling door te geven of een vraag te stellen over een artikel? U kunt via de telefoon Zalando zeer goed bereiken. De helpdesk is de gehele week te bereiken. In het weekend van 10.00-18.00  uur en op werkdagen van 08.00-20.00 uur. De webshop is ook via e-mail of Messenger te benaderen. Het is aan te raden om uw bestel- of artikelnummer paraat te houden.

Mooie collectie voor jong en oud

De webshop heeft een gigantisch aanbod aan kleding, schoenen en accessoires. Aan iedere leeftijdsgroep is gedacht. Zo biedt de collectie leuke items voor baby’s, maar ook tieners en volwassenen kunnen hun modewensen vervullen. De shop heeft een helder overzicht en u kunt zoeken op merk of artikel. Ook kunt u binnen de categorie sportkleding gericht zoeken. De artikelsoorten staan netjes per sport gesorteerd. Heeft u een vraag over een item? Per telefoon is Zalando prima te bereiken. Voor contact met Zalando kunt u ook het eigen nummer van de webshop bellen: 0800 022 7087.

Telefoon Zalando voor al uw vragen

De webshop heeft niet alleen een heldere sortering per kledingsoort, ook heeft men u het makkelijk gemaakt door een voorselectie te maken per event. Zo biedt de online shop een mooi overzicht aan:

  • Casual kleding, mooie basics voor mannen en vrouwen
  • Business outfits, netjes op de werkvloer
  • Party collection, for women only
  • Grote maten of plus size, speciaal voor mannen!
  • Zwangerschapsmode, van denim tot jurken

Heeft u vragen over een product? Per telefoon is Zalando uitstekend bereikbaar. De medewerkers helpen u graag bij uw aankoop.

Item uitverkocht? Neem contact op met Zalando

De online webwinkel is populair bij vele mensen. Het komt wel eens voor dat een item uitverkocht is. Wees dan niet getreurd. Neem even contact op met Zalando. U kunt bijvoorbeeld uw e-mail adres achterlaten. Dan ontvangt u automatisch een notificatie wanneer het product weer beschikbaar is. Dat is nog eens service! Zalando biedt overigens niet alleen de hipste merken en allernieuwste fashion, ook voor mode met korting is de webshop een ideale partner. De outletcollectie is ruim en wordt zeer regelmatig ververst.