Hulp nodig? De klantenservice van Oxxio helpt

Met het telefoonnummer van de klantenservice Oxxio krijg je snel antwoord op al jouw energievragen. Wil je overstappen op energie van Oxxio? Of ben je klant en heb je een vraag over je nota? Neem contact op met de klantenservice van Oxxio. De medewerkers van de klantenservice staan op werkdagen voor je klaar van 09:00 – 16:00 uur.

Telefoonnummer klantenservice Oxxio nodig?

Oxxio biedt meerdere manieren om contact op te nemen met de klantenservice. Tegenwoordig kan dat met digitale mogelijkheden als Facebook Messenger en de Oxxio App. Toch vinden veel mensen persoonlijke contact prettiger en kiezen het bellen het liefst naar de klantenservice Oxxio boven de digitale contactmogelijkheden. Hiervoor gebruik je het Oxxio telefoonnummer.

Wanneer is de klantenservice bereikbaar?

Dit klantenservice telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18:00 uur. Buiten openingstijden kunt u voor vragen en het doorgeven van wijzigingen terecht op de website: oxxio.nl/klantenservice. Op deze webpagina vindt u ook antwoord op veel gestelde vragen.

Ook bij storingen neem je contact op

Voor storingen kunt u contact opnemen met het landelijke storingsnummer: 0800-9009.

Oxxio Energie: energieleverancier

Oxxio is sinds het jaar 2000 actief als energieleverancier. Het bedrijf is leverancier van groene stroom en gas en dit wordt geleverd aan zowel particulieren als bedrijven. In 2005 introduceerde Oxxio slimme meters en vandaag de dag bieden ze hun klanten de mogelijkheid om online al hun energiezaken zelf te regelen.

Diensten en producten van Oxxio Energie

Het aanbod van Oxxio bestaat uit 3 energiepakketten:

  • 1 jaar vast: Groene Stroom & Gas
  • 3 jaar vast: Groene Stroom & Gas
  • Modelcontract: Groene Stroom & Gas

 

Klantenservice Oxxio

Contact opnemen? Bel het telefoonnummer klantenservice Oxxio Energie

Er zijn verschillende manieren om de klantenservice van Oxxio te bereiken. Op de website www.oxxio.nl kunt u onder andere terecht voor veelgestelde vragen en vaak voorkomende problemen. Komt u er nog steeds niet uit? Dan biedt Oxxio de onderstaande mogelijkheden om contact op te nemen met de klantenservice:

  • Stuur een bericht via Facebook
  • Laat een reactie achter op Twitter
  • Stel uw vraag via e-mail
  • Persoonlijk telefonisch contact via onderstaand telefoonnumer

Bellen met Oxxio Energie: 0900-55 66 777

De ratings van onze bezoekers voor Oxxio klantenservice

Beoordeeld op 3 januari 2019 door M. van Loon

Ik heb een vraag over mijn factuur, maar ik kan de klantenservice niet bereiken. Ik weet niet hoe ik ze moet bellen. Wel kunnen ze me terugbellen begrijp ik, maar weet niet hoe dat moet.

Blij met Oxxio. Ik heb voor Oxxio gekozen omdat ze als goedkoopste uit de bus kwamen. Hiervoor heb ik verschillende vergelijkingssites gebruikt. Wat ik ook fijn vind is dat ze groene stroom bieden. Iets wat ik zeker belangrijk vind. Ook leuk en handig is de app van ze. Hierdoor heb ik mijn overzichten binnen handbereik en kan ik ook heel simpel de klantenservice bereiken. Het enige wat beter mag is de snelheid van reageren.

Eigenlijk best prima. Vooral de app van Oxxio is erg handig. Het voorschotbedrag is heel makkelijk te wijzigen. Gewoon zonder gedoe. Alleen als je wilt reageren via de app, dan reageert de klantenservice wel wat traag. Maar verder goed.

Ik krijg opeens een rekening die hoger is dan normaal. En dit is ook hoger dan de schattingen voor een appartement zoals deze. Ik krijg de klantenservice niet te pakken. Hoe kan ik ze op een andere manier benaderen?

Perfect. Overstappen zonder problemen. Met 1 mailtje was alles geregeld.

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Oxxio klantenservice. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Oxxio klantenservice op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Oxxio klantenservice en wordt ook niet gelezen door Oxxio klantenservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *