Spreek in:

Dit telefoonnummer is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 16.30 uur per telefoon bereikbaar. Vanuit het buitenland of met bellen via internet is 14 0592 niet bereikbaar. Bel dan naar +31 592 26 77 77.

Gemeente Aa en Hunze

Aa en Hunze is een Nederlandse gemeente en bevindt zich in de provincie Drenthe. Binnen de gemeentegrenzen bevinden zich in totaal 35 officiële kernen waaronder Gieten, Anloo, Geelbroek en Nijlande. In 2016 telde de gemeente ruim 25.000 inwoners.

Op de website van de gemeente Aa en Hunze kunnen inwoners onder andere terecht voor actuele informatie, het maken van een afspraak voor het aanvragen van een paspoort of identiteitsbewijs, informatie omtrent evenementen en het doorgeven van een verhuizing.

Contact opnemen met Gemeente Aa en Hunze

De website van Gemeente Aa en Hunze biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met Gemeente Aa en Hunze.

U kunt contact opnemen via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • Telefonisch contact

Bellen met Gemeente Aa en Hunze: 14 0592

De ratings van onze bezoekers voor Gemeente Aa en Hunze

Onze bezoekers hebben hun ratings voor Gemeente Aa en Hunze nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Gemeente Aa en Hunze. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Gemeente Aa en Hunze op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Aa en Hunze en wordt ook niet gelezen door Gemeente Aa en Hunze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *