Gemeente Achtkarspelen is van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur per telefoon bereikbaar. Kan ik 14 0511 bellen met een mobiele telefoon? Ja, 14 0511 werkt ook als u mobiel belt. Kan ik 14 0511 bellen vanuit het buitenland? Nee, vanuit het buitenland is het nog niet mogelijk om een 14+netnummer te bellen. Vanuit het buitenland kunt u bellen met telefoonnummer +31 (0511) 54 81 11. E-mailadres: gemeente@achtkarspelen.nl

Gemeente Achtkarspelen

Achtkarspelen is een Nederlandse gemeente gevestigd in de provincie Friesland. Binnen de gemeente bevinden zich elf dorpen waaronder Surhuizum, Drogeham, Twijzel en Harkema. De gemeente Achtkarspelen telt ruim 25.000 inwoners.

Op de website van de gemeente Achtkarspelen kunnen inwoners onder andere terecht voor actuele informatie, het maken van een afspraak voor het aanvragen van een paspoort of identiteitsbewijs, informatie omtrent evenementen en het doorgeven van een verhuizing.

Contact opnemen met gemeente Achtkarspelen

De website van Gemeente Achtkarspelen biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met Gemeente Achtkarspelen.

U kunt contact opnemen via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • Telefonisch contact

Bellen met Gemeente Achtkarspelen: 14 0511

De ratings van onze bezoekers voor Gemeente Achtkarspelen

Onze bezoekers hebben hun ratings voor Gemeente Achtkarspelen nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Gemeente Achtkarspelen. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Gemeente Achtkarspelen op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Achtkarspelen en wordt ook niet gelezen door Gemeente Achtkarspelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *