Gemeente Den Helder is per telefoon bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. Vanuit het buitenland bereikt u de gemeente via telefoonnummer : 0223-671200

Gemeente Den Helder

Den Helder is een Nederlandse gemeente in het meest Noordelijke gedeelte van de provindie Noord-Holland. Naast de gelijknamige stad Den Helder bestaat de gemeente tevens uit Huisduinen, Julianadorp, Julianadorp aan Zee, de Kooy, de Friese Buurt en Noorderhaven. Er wonen meer dan 50.000 mensen in de gemeente Den Helder.

Op de website van de gemeente Den Helder kunnen inwoners onder andere terecht voor actuele informatie, het maken van een afspraak voor het aanvragen van een paspoort of identiteitsbewijs, informatie omtrent evenementen en het doorgeven van een verhuizing.

Contact opnemen met gemeente Den Helder

De website van Gemeente Den Helder biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met Gemeente Den Helder.

U kunt contact opnemen via:

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • E-mail
  • Telefonisch contact

Bellen met Gemeente Den Helder: 14 0223

De ratings van onze bezoekers voor Gemeente Den Helder

Onze bezoekers hebben hun ratings voor Gemeente Den Helder nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Gemeente Den Helder. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Gemeente Den Helder op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Den Helder en wordt ook niet gelezen door Gemeente Den Helder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *