Gebruik het klantenservice telefoonnummer KPN als je op zoek bent naar snel internet voor thuis, TV, bellen of mobiele telefonie. Natuurlijk zijn al deze diensten ook als bundel te verkrijgen. Hiervoor hanteert KPN het basispakket: Internet & TV. Dit basispakket kun je verder uitbreiden met Bellen en Mobiel. Ben je al klant en heb je een vraag? Ook dan neem je contact op met de klantenservice.

KPN Internet & TV

KPN is van een Alles-in-1 abonnement overgegaan naar Internet & TV. Dit betekent niet dat je Bellen niet meer in je pakket kunt nemen, maar het is afzonderlijk verkrijgbaar. En zo heeft KPN nog veel meer opties waaruit je kunt kiezen. Bijvoorbeeld sneller internet, of kiezen uit verschillende tv zenders.

Al deze mogelijkheden maken het daardoor wat lastig kiezen. Heb je dus hulp nodig bij het kiezen van een abonnement dat is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren? Gebruik dat het telefoonnummer KPN klantenservice.

Klantondersteuning KPN

Een goede klantenservice vindt KPN belangrijk. Daarom is de klantenservice 24/7 telefonische bereikbaar. Of het nu weekend is of een feestdag. Natuurlijk kun je ze ook altijd bereiken via de sociale kanalen.

Ondervind je een storing of heb je een probleem met je internetverbinding? Ook dan maak je gebruik van het klantenservice telefoonnummer van KPN. Je komt direct in contact met een medewerker van de klantenservice die je helpt bij jou problemen. Deze goed opgeleide medewerkers van de helpdesk zitten elke dag voor je klaar om jou te helpen met je vragen.

KPN Zakelijk

Ben je een bedrijf en wil jij en jouw medewerkers zorgeloos kunnen internetten? Dan kies je voor KPN Zakelijk. Ook bij KPN Zakelijk kun je kiezen uit meerdere abonnementsvormen. De verschillen zit in snelheid en bandbreedte. Op deze manier kun je jouw internetabonnement afstemmen op de zakelijke behoefte.

Hosting en clouddiensten

KPN is ook aanbieder van hosting, domeinregistratie en clouddiensten. Dat is handig, want dan heb je alles bij een aanbieder. En dat scheelt natuurlijk weer in de prijs. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor ondernemers. Kijk dan op KPN zakelijk. Liever bellen? Neem dan contact op via klantenservice telefoonnummer KPN.

Contact nodig met KPN Klantenservice? Gebruik het telefoonnummer KPN 0906-1850

KPN Mobiel

Ook via KPN kun je jouw mobiele abonnement afsluiten. Dit verloopt via het eigen netwerk van KPN. Het grootste netwerk van Nederland. Door je abonnement te combineren met Internet & TV, profiteer je van mooie kortingen. Denk maar aan extra zenders en korting op je Spotify abonnement.

Kies het mobiele abonnement dat bij jou past

Er zijn vele mobiele abonnementen waar je uit kunt kiezen bij Vodafone KPN.

Sim-Only abonnement

Wil je liever geen toestel? Dan kies je voor een Sim-Only abonnement. Je bent dan nog voordeliger uit. Ben je een enorme muziekliefhebber? Dan zit je bij KPN helemaal goed, want je krijgt standaard korting bij je Spotify abonnement. Zo kun je onbeperkt muziek luisteren.

Meer weten over alle mogelijkheden? Kijk dan op de website of gebruik het klantenservice telefoonnummer om in contact te komen met een servicemedewerker.

Abonnement met toestel

Bij KPN kun je kiezen uit zeer veel verschillende abonnementen in combinatie met een toestel. Op de website van KPN mobiel vind je meer dan 50 verschillende toestellen. Je kunt zelfs kiezen uit ‘refurbished’ toestellen tegen een lagere prijs.

Bel met KPN voor scherpe aanbiedingen

KPN heeft vaak hele interessante aanbiedingen voor iedereen die niet te veel wilt betalen. Je betaalt dus de laagste prijs, zonder dat je hoeft in te leveren op bereik of snelheid. Wil je dus een voordelig abonnement maar is het allernieuwste toestel voor jou geen vereiste? Ook krijg je bij een combinatiepakketten voordelen als: extra TV-zenders, meer data etc.  Wil je meer weten over de meest actuele aanbiedingen? Kijk dan op de website. Of gebruik het telefoonnummer van KPN.

Telefoonnummer klantenservice KPN nodig?

Je wilt als klant zo snel en vriendelijk mogelijk geholpen worden. Logisch. Daarom besteed KPN ruim aandacht aan de kwaliteit van de klantenservice. Daardoor is de klantenservice ook via diverse kanalen goed bereikbaar. Ook al maken klanten steeds meer gebruik van de digitale middelen als WhatsApp, social media en e-mail, veel klanten willen nog steeds bellen met KPN. Voor iedereen altijd bereikbaar! Wil je dus een medewerker spreken van de klantenservice? Gebruik dan het telefoonnummer klantenservice KPN.