klantenservice telefoonnummer Telfort

Gebruik het klantenservice telefoonnummer Telfort als je op zoek bent naar een mobiel abonnement, internet en TV of een alles-in-1 pakket. Maar natuurlijk helpen de medewerkers jou ook bij het oplossen van problemen. Heb je dus een vraag over een toestel of abonnement? Bel dan naar de klantenservice.

Telfort klantenondersteuning bij je aankopen

Soms is het lastig kiezen uit de vele modellen van mobiele telefoons en abonnementen. Wil je het nieuwste van nieuwste? Of is een model van een jaar geleden ook goed genoeg. De keus die je maakt bepaalt flink de prijs van je aankoop. Daarom is advies van een Telfort medewerker soms nodig. Zij helpen je bij het maken van je keuze op basis van jouw gebruik en budget.

Bel je veel? Of maak je veel gebruik van Spotify of YouTube? Dan kun je vast wel een stevig mobiel abonnement gebruiken. Gelukkig hoeft dat bij Telfort niet veel te kosten en zijn er mogelijkheden om te kunnen upgraden en downgraden. Zo krijg je dus altijd een mobiel abonnement dat past bij jouw telefoongebruik. Wil je direct een medewerker spreken? Gebruik het telefoonnummer klantenservice Telfort en laat je informeren over de mogelijkheden.

Storing? Klantenservice telefoonnummer Telfort bellen

Ondervind je een storing of heb je een probleem met je Thuis abonnement of mobiel? Ook dan maak je gebruik van het klantenservice telefoonnummer Telfort. Je komt direct in contact met een medewerker van de klantenservice die je helpt bij jou problemen. Deze goed opgeleide medewerkers van de helpdesk zitten elke dag voor je klaar om jou te helpen met je vragen.

Ondersteuning nodig? Gebruik het klantenservice telefoonnummer Telfort

Kies jouw abonnement voor Thuis of Mobiel

Net als de meeste telecom aanbieders, biedt Telfort abonnementen aan voor zowel thuis als mobiel. Alleen zijn de abonnementen stukken voordeliger dan de meeste andere aanbieders zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Zo krijg je een ruim zenderaanbod van meer van 40 kanalen. Met de setupbox kun je programma’s opnemen en beschik je over ‘uitzending gemist’. Je hoeft dus geen programma meer te missen.

Bovendien krijg je bij het Thuis abonnement razendsnel internet en wordt de router door een monteur thuis bij je geïnstalleerd. Kies je voor het meest uitgebreide pakket, dan heb je ook nog een bellen erbij.

Goed om te weten is dat Telfort onderscheid maakt tussen Telfort Thuis en Telfort Mobiel. Dit betekent dat je nog eens extra kunt profiteren van het combinatievoordeel. Je kiest dan voor Thuis + Mobiel. Een extra groot voordeel dat je dan te pakken hebt. Wil je voordelig uit zijn? Kies dan voor:

  • Televisie
  • Internet
  • Bellen
  • Mobiel

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het abonnement dat het beste bij je past? Gebruik het klantenservice telefoonnummer Telfort klantenservice. De klantenservice is geopend van 09:00 – 21:00 van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag zijn de helpdeskmedewerkers bereikbaar van 10:00 tot 17:00.

Mobiele abonnementen van Telfort

Er zijn vele mobiele abonnementen waar je uit kunt kiezen bij Telfort.

Sim-Only abonnement

Wil je liever geen toestel? Dan kies je voor een Sim-Only abonnement. Je bent dan nog voordeliger uit. Ben je een enorme muziekliefhebber? Dan zit je bij Telfort helemaal goed, want je krijgt korting op je Spotify Premium abonnement. Zo zie je maar… Je kiest het abonnement dat bij jou past.

Meer weten over alle mogelijkheden? Bekijk het overzicht van mobiele abonnementen op de website of gebruik het klantenservice telefoonnummer Telfort om in contact te komen met een servicemedewerker.

Mobiel abonnement

Bij Telfort kun je kiezen uit vier verschillende abonnementen. Voor het duurste abonnement betaal je € 22,50 per maand inclusief 10Gb dataverkeer. Vergelijk je dat met andere aanbieders, dan zal je zien dat dit een zeer voordelig mobiel abonnement is. Ook voor kleine gebruikers kies je voor Telfort. Je kunt al instappen voor slechts € 7,50 per maand. Wat helemaal fijn is, is dat je jouw abonnement elke maand kunt opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.

Abonnementen verlengen

Wanneer je jouw abonnement verlengt, dan kun je ook weer uitkijken naar een nieuw toestel. Altijd fijn. Ben je nog tevreden met je mobiele telefoon? Dan verleng je enkel je abonnement en blijf je voorlopig nog met je huidige toestel bellen. Dit scheelt natuurlijk in de kosten. En wist je dat je jouw abonnement al kunt verlengen na 4 maanden? Wil je meer weten over de voor- en nadelen van je abonnement verlengen, neem dan contact op met de klantenservice van Telfort. Zij kunnen je adviseren.

Bel met Telfort voor de scherpte aanbiedingen

Telfort heeft altijd hele interessante aanbiedingen voor iedereen die niet te veel wilt betalen. Je betaalt dus de laagste prijs, zonder dat je hoeft in te leveren op bereik of snelheid. Wil je dus een voordelig abonnement maar is het allernieuwste toestel voor jou geen vereiste? Dan kies voor smartpakkers.  Wil je meer weten over de meest voordelige aanbiedingen? Kijk dan op de website. Gebruik het klantenservice telefoonnummer Telfort.

Klantenservice telefoonnummer Telfort nodig?

Je wilt als klant zo snel en vriendelijk mogelijk geholpen worden. Logisch. Daarom besteed Telfort ruim aandacht aan de kwaliteit van de klantenservice. Daardoor is de klantenservice ook via diverse kanalen goed bereikbaar. Ook al maken klanten steeds meer gebruik van de digitale middelen als WhatsApp, social media en e-mail, veel klanten willen nog steeds bellen met Telfort. Voor iedereen altijd bereikbaar! Wil je dus een medewerker spreken van de klantenservice? Gebruik dan het telefoonnummer klantenservice Telfort.