NRC Handelsblad: krant

NRC Handelsblad is een Nederlandse krant. Het dablad is in 1970 voor het eerst gedrukt en uitgegeven en inmiddels bestaat de oplage uit ongeveer 140.000 kranten per dag. In 2012 introduceerde het bedrijf nrc.next met de focus op jonge mensen.

Op de website van NRC kunt u terecht voor het actuele nieuws binnen de onderwerpen binnenland, buitenland, economie, cultuur, sport, opinie, wetenschap en tech & media. Artikelen op de website zijn gratis en beschikbaar voor iedereen om te lezen.

Contact opnemen met de klantenservice van NRC Handelsblad

De website van NRC Handelsblad biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met NRC Handelsblad.

U kunt contact opnemen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • E-mail
  • Telefonisch contact met de klantenservice

Bellen met NRC Next: 088-5720572

De ratings van onze bezoekers voor NRC Next & Handelsblad service

Onze bezoekers hebben hun ratings voor NRC Next & Handelsblad service nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij NRC Next & Handelsblad service. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met NRC Next & Handelsblad service op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar NRC Next & Handelsblad service en wordt ook niet gelezen door NRC Next & Handelsblad service.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *