Samen werken aan een duurzame toekomst met Siemens

Siemens is een wereldwijd Duits bedrijf dat in 1879 werd opgericht. Al meer dan 140 jaar is het actief in de sectoren energie, industrie en gezondheidszorg. Siemens opereert inmiddels in meer dan 190 landen. Samen met haar klanten, werknemers, partners en de samenleving bouwt Siemens aan succes. Siemens werkt dagelijks aan de digitalisering en automatisering van de samenleving. Daarmee focust het bedrijf zich op een duurzame toekomst in Nederland op het gebied van energie, industrie en IT.

Siemens combineer innovatieve ideeën met modern design.

Siemens combineert intelligente ideeën met innovatieve technologieën. En dat alles verpakt in een trendsettend design. De apparaten van Siemens maken van koken, bakken, wassen en schoonmaken een plezier. De innovatieve technologieën nemen uw werk uit handen. De vaatwassers, koelkasten en stofzuigers maken uw leven weer een stukje gemakkelijker. Laat u inspireren door innovatieve nieuwe ideeën en handige functies.

Contact met Siemens

Belt u voor een storing? Dan is het telefoonnummer 088-4244020 dagelijks tussen 07.00 en 22.00 te bereiken. Heeft u vragen over bepaalde producten, onderdelen of aankopen? Met deze vragen kunt u op werkdagen terecht tussen 08.00 en 22.00 en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00. Voor actie gerelateerde vragen kunt u dit nummer bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00. Naast telefoneren kunt u ook online contact opnemen met de klantenservice. Dit kan via de online chat of via de sociale media kanalen van Siemens. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00.

Overige contactmogelijkheden

Facebook: https://www.facebook.com/Siemens/

Instagram: https://www.instagram.com/siemens/

Twitter: https://twitter.com/siemensnl

De ratings van onze bezoekers voor Siemens klantenservice

Onze bezoekers hebben hun ratings voor Siemens klantenservice nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Siemens klantenservice. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Siemens klantenservice op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Siemens klantenservice en wordt ook niet gelezen door Siemens klantenservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *