UPS: koerier

UPS, of United Parcel Service, is een van oorsprong Amerikaanse koeriersdienst. Het bedrijf is in 1907 opgericht in Seattle is daarmee de oudste koeriersdienst ter wereld. UPS heeft inmiddels bijna 400.000 werknemers en is daarmee tevens de grootste koeriersdienst ter wereld.

Op ups.com kunt u terecht voor meer informatie over het traceren van uw pakket. Tevens kunt u via de website van UPS zendingen aanmaken en verwijderen, afhalingen inplannen, tijd en kosten berekenen en uw verzendgeschiedenis bekijken.

Contact opnemen met de klantenservice UPS

De klantenservice UPS biedt op de eigen website een ruime hoeveelheid aan informatie over hun pakket- en verzenddiensten. In het Hulpcentrum van UPS vindt u het onderdeel ‘vaak gestelde vragen’. Hier vindt u onder meer antwoorden op vragen die gaan over: verpakkingsdiensten en -materialen, verzenden, facturering en betaling. Vragen die gaan over de status van verzending en het traceren ervan worden beantwoordt met de traceerdiensten van UPS (UPS tracking en UPS mobile).

Wordt uw vraag op de servicepagina van UPS niet beantwoord? Dan zijn er alternatieve mogelijkheden om contact op te nemen met de klantenservice.

U kunt contact opnemen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • E-mail
  • Telefonisch contact met de klantenservice UPS

Bellen met UPS: 0900-2255877De klantenservice van UPS helpt u met vaak gestelde vragen en retourneren van uw aankopen.

De ratings van onze bezoekers voor UPS klantenservice

Het is te vaak gebeurt dat een pakket niet aankomt. En bellen met de klantenservice is ook lastig. Lijkt wel alsof je ergens op de klantenafdeling ergens in het buitenland bent beland. Dus liever een ander pakketbezorger. Hoewel Postnl ook niet al te best is.

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij UPS klantenservice. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met UPS klantenservice op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar UPS klantenservice en wordt ook niet gelezen door UPS klantenservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *