Vlieg veilig en comfortabel de wereld rond met Turkish Airlines

Sinds 1933 vliegt Turkish Airlines de wereld rond. Met 315 bestemming is er altijd een bestemming voor u bestemd. Vlieg naar bestemmingen in Afrika, Amerika, Azië of Europa. Ontdek de wereld met Turkish Airlines. De luchtvaartmaatschappij brengt u veilig en vertrouwd op uw bestemming. Boek nu eenvoudig uw vlucht online. Kies voor uw gewenste opties, stoelen en bagage.

Geniet van Turkse gastvrijheid met Turkish Airlines

Gastvrijheid en veiligheid staat voorop bij Turkish Airlines. Ga voor Business Class voor de volledige ervaring. Het team van stewards en stewardessen maakt u vlucht zo aangenaam mogelijk. Geniet van bekroonde gerechten, comfortabele stoelen en het nieuwste entertainmentsysteem. De Business Class stoelen zijn speciaal ontworpen voor uw comfort. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van preferentiële check-in en extra bagage. Upgrade uw vlucht en geniet van een luxe ervaring met Turkish Airlines. Kom uitgerust aan op uw bestemming. Als u lid wordt van de Miles & Smiles club kunt u sparen voor extra luxe opties om uw volgende vlucht mee up te graden.

Contact met Turkish Airlines

Het team van klantenservice medewerkers van Turkish Airlines staat dagelijks voor u klaar. Heeft u vragen over uw vlucht vanaf Schiphol? Neem dan telefonisch contact op en bel naar het nummer +31204059636. U kunt er ook voor kiezen om uw vraag online te stellen. Stuur dan een e-mail naar amsinfo@thy.com. Verder staat de klantenservice ook voor u klaar op de sociale mediakanalen van Turkish Airlines, zoals Twitter of Facebook. Een medewerker helpt u spoedig verder met uw vragen, opmerkingen of wensen.

Overige contactmogelijkheden

E-mail: amsinfo@thy.com

Facebook: https://www.facebook.com/TurkishAirlines/

Instagram: https://www.instagram.com/turkishairlines/

Twitter: https://twitter.com/turkishairlines

De ratings van onze bezoekers voor Turkish Airlines

Onze bezoekers hebben hun ratings voor Turkish Airlines nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Turkish Airlines. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Turkish Airlines op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Turkish Airlines en wordt ook niet gelezen door Turkish Airlines.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *