Eindeloos veel kijkplezier voor jong en oud met NL ZIET

NL ZIET is een samenwerking tussen de 34 grote Nederlandse zenders. Bekijk hier al uw favoriete programma’s, series, talkshows en films. Alle zenders van de RTL, de Nederlandse Omroep en Talpa tv kunt hier terugzien. Bekijk uw favoriete programma’s terug van NPO 1 tot RTL9 tot Net5. Kijk eindeloos tv met NL ZIET. Of u nu van drama, spanning, reality of horror houdt. Er is altijd wat te kijken voor jonge en oude kijkers. Bij NL ZIET kunt u vooruit, terug of live tv-kijken. Heeft u uw lievelingsprogramma gemist op tv? Kijk de aflevering dan gemakkelijk terug op NL ZIET. U kunt tot wel 365 dagen een aflevering terug kijken.

Bekijk alle programma’s van de Nederlandse tv in één app

NL ZIET werd in 2014 opgericht en inmiddels hebben al vele Nederlanders een abonnement afgesloten bij deze online tv-dienst. De eerste maand is volledig gratis en daarna betaalt u een vast maandelijks bedrag. Maakt u geen zorgen, een NL ZIET abonnement is altijd op te zeggen, dus u zit nergens aan vast. Installeer de app eenvoudig op uw mobiel, tablet of laptop en bekijk alle programma’s in één app. NL ZIET biedt maar liefst 3.068.280 minuten kijkplezier. Bekijk tv waar en wanneer u maar wilt.

Contact met NL ZIET

De klant staat op nummer één bij NL ZIET. Vandaar dat de klantenservice maar liefst 7 dagen per week voor u klaar staat. U kunt er voor kiezen om een contactformulier in te vullen op de website van NL ZIET of een e-mail te sturen. Daarnaast kunt u ook met een medewerker spreken via de Twitter- of Facebookpagina van NL ZIET.  Wenst u telefonisch contact op te nemen? Dan kunt u bellen naar 035-8080305 met vragen, klachten, wensen of opmerkingen. Het telefoonnummer is iedere dag van de week te bereiken tussen 12.00 en 22.00.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Koos Postermalaan 4, 1271 ZC, Hilversum (Mediapark)

E-mail: info@nlziet.nl

Facebook: https://www.facebook.com/nlziet

Instagram: https://www.instagram.com/nlziet/?hl=nl

Twitter: https://twitter.com/nlziet?lang=nl

De ratings van onze bezoekers voor NL ZIET

Onze bezoekers hebben hun ratings voor NL ZIET nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij NL ZIET. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met NL ZIET op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar NL ZIET en wordt ook niet gelezen door NL ZIET.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *