Simpel Telefoonnummer: telecom

Simpel is een Nederlands telecombedrijf. Het bedrijf is in 2007 opgericht en was toen onderdeel van KPN. In 2010 werd Simpel overgenomen door T-Mobile, maar sinds 2014 opereert Simpel als zelfstandig bedrijf.

Simpel biedt enkel sim only abonnementen, prepaid of abonnementen in combinatie met een refurbished Iphone aan. Op simpel.nl kunt u terecht voor meer informatie omtrent tarieven, mobiel internet en mobiele bundels.

Contact opnemen met de klantenservice van Simpel Telefoonnummer

De website van Simpel Telefoonnummer biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met Simpel Telefoonnummer.

U kunt contact opnemen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • E-mail
  • Telefonisch contact met de klantenservice

Bellen met Simpel Telefoonnummer: 088-100 57 57

De ratings van onze bezoekers voor Simpel Telefoonnummer

Net alles iedereen denk ik, heb ik voor onze dochter een goedkoop abonnement afgesloten. Tenminste dat dachten we. Maar ze is er laatst met 50 euro overheen gegaan zonder dat er een alert afging. Wat blijkt, bij een goedkoop abonnement kan je plafond instellen. Alleen bij een abonnement van 10 euro. Ik vind dit wel een beetje sneaky want juist diegene die een lage rekening willen worden opgezadeld met de hoogste kosten.

Gekozen voor belsimpel omdat ze goedkoop zijn met die eurokrakers. ook makkelijk.

Ik heb bij Simpel een abonnement afgesloten van € 2,50 voor me dochter. Ik dacht lekker goedkoop, maar ze heeft meer verbruikt dan in het abonnement dus nu moet ik twee keer zoveel betalen. Dus heb ik de klantenservice gebeld met de vraag om een limiet erop te zetten. Dat moet je blijkbaar bijkopen. Dus ze verleiden je met een goedkoop abonnement maar je gaat er heel gemakkelijk over heen. Dus ben je nog steeds duurder uit. De dame van de klantenservice zegt dat ik het zelf in de gaten moet houden. Inmiddels is het ingesteld op de telefoon zelf. Opgelost maar toch een beetje vreemd.

Stelletje oplichters zijn het. Ik had mijn abonnement stop gezet en na 4 maanden kreeg ik nog steeds een factuur. Ik de klantenservice gebeld en zeiden ze me dat mijn abonnement nog steeds doorloopt en dat ik moet betalen.

Simpel maakt zijn naam waar. Vorige week sim-only abonnement aangeschaft. Een duidelijk aanbod tegen een scherpe prijs. Dus direct besteld. De levering was ook volgens afspraak. Activeren ook supersimpel en binnen 25 seconden geregeld. Niks geen gedoe met klantenservice of iets. Klasse!

Simpel is de beste aanbieder. Ik heb 5 gigabyte en onbeperkt bellen voor een tientje besteld. Nergens goedkoper. Me nieuwe simkaart supersnel in de brievenbus en kon ik direct activeren. Enigste wat ik jammer vind is dat ik met 1 inlog niet meerdere nummers kan zien.

Ik werd vriendelijk te woord gestaan door de mensen van de klantenservice toen ik problemen had met het bestellen van de simkaart. Toen ik de kaart had besteld was die binnen 2 dagen in huis zoals we hadden afgesproken. Verder prima tevreden over simpel.

Beoordeeld op 27 februari 2018 door Dhr. Gerritsen

Ik heb een sim only abonnement besteld voor mijn moeder besteld afgelopen zondag. Dinsdag werd het al bezorgd. Ze kon de kaart gelijk activeren. Zo eenvoudig was het blijkbaar. Geen wachttijden of tegenvallers. En dat alles nog tegen een zeer voordelige prijs. Blij dat het ook simpel kan 🙂

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Simpel Telefoonnummer. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Simpel Telefoonnummer op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Simpel Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Simpel Telefoonnummer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *