Koopt u graag uw schoenen en kleding online? Kies dan voor de webshop van Otto. Dit online warenhuis bestaat inmiddels bijna 40 jaar in Nederland en begon ooit met de bekende papieren catalogus. Tegenwoordig bestelt u uw producten gewoon online. Overzichtelijk en snel geleverd.  De breedte van het assortiment is nog steeds zoals u gewend bent. Breed en met de meest eigentijdse artikelen. Van lifestyle tot en met huishoudelijke producten.

Ook de service is nog steeds zoals u mag verwachten. Neem contact op met de klantenservice via internet, maar ook met de telefoon Otto.  Je kunt de helpdeskmedewerkers om hulp vragen.  Want Otto staat bekend om de zeer toegankelijke klantenservice. Over ruilen doet Otto gelukkig niet moeilijk. Bovendien heeft u 14 dagen bedenktijd. Bevalt het artikel niet? Dan stuurt u het gewoon weer terug. Verzenden & retourneren is altijd gratis.

Een online warenhuis voor jong en oud

Het online warenhuis van Otto staat onder meer bekend om het enorme aanbod van kleding, schoenen en accessoires. Voor zowel mannen als vrouwen en voor elke leeftijdscategorie. Maar ook als u decoratie zoekt voor uw interieur of tuin, dan is het aanbod divers en verrassend.

De webshop is overzichtelijk en maakt het zoeken naar producten kinderlijk eenvoudig. U zoekt op merk en/of artikel. Met de vele filtermogelijkheden selecteert u op kleur, design, levertijd en natuurlijk de prijs. Mocht u toch nog assistentie willen krijgen bij het vinden van het juiste product, dan is er natuurlijk altijd nog de telefoon Otto voor hulp.

Met de telefoon Otto kunt u terecht met al uw vragen

Otto heeft niet alleen een overzichtelijke indeling van alle artikelen, per product lees je ook persoonlijke reviews van andere klanten over dat artikel. Dat is natuurlijk handig, want zo krijg je onafhankelijk advies. Dit maakt het kopen van producten nog makkelijker. Verder vind je op de productpagina’s:

  • Product plaatsen op je eigen verlanglijst
  • Suggesties van producten
  • Een handige maattabel
  • Producten die onlangs hebt bekeken

Heeft u vragen over een product? Pak de telefoon Otto en bel. Een medewerker helpt u graag bij uw aankoop.

Is het product dat u wilt hebben uitverkocht? Neem contact op met de klantenservice

Otto is populair bij een groot publiek. Het kan dus voorkomen dat een product een langere levertijd heeft of tijdelijk is uitverkocht. Natuurlijk kunt u altijd informeren of het product binnenkort weer beschikbaar wordt. Stuur dan een e-mail naar de klantenservice of stel uw vraag op Facebook. De medewerkers zijn op werkdagen van 8.00 tot 21.00 te bereiken en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Ook al is uw artikel tijdelijk niet op voorraad, u kunt altijd nog even de sales-afdeling bezoeken. Dit onderdeel staat bol van kortingen. Wellicht dat u hier wel slaagt. En dat nog eens tegen een hele aantrekkelijk prijs. Kortom, het online warenhuis van Otto heeft altijd wel een mooie aanbieding die bij u past.

Wil u weten wat Otto nog meer voor u kan doen aan service? Kijk dan op de website bij het onderdeel ‘service’ rechtsboven in kies voor telefoon Otto en leg u vraag neer bij een van de klantenservicemedewerkers.