FBTO: verzekeren zoals u wilt

Het maakt niet uit hoe u van A naar B gaat, bij FBTO kunt u alles verzekeren. Van boten tot huizen en van vakanties tot zorg. Voor alle situaties en momenten in uw leven, kiest u voor een verzekering van FBTO. Bij FBTO kunt u verzeker zoals u dat wilt. Ieder mens is uniek en iedere mens kiest zijn of haar eigen dingen die ze belangrijk vinden. FBTO vindt dat iedere klant zijn of haar eigen keuzes kan maken. Keuzes die perfect aansluiten op hun persoonlijke leven. Bij FBTO vindt u verzekeringen voor ondernemende en zelfbewuste Nederlander zoals u.

FBTO: een verzekeraar met ruim 60 jaar ervaring

FBTO is een verzekeringsmaatschappij die werd opgericht in 1956 in het Friese Leeuwarden. Later werd het onderdeel van Achmea. De verzekeraar heeft inmiddels al ruim 60 jaar ervaring op het gebied van zorgverzekeringen. Sluit online eenvoudig een zorgverzekering af die perfect bij uw levensstijl aansluit. Verzeker uw eigendommen en ga met een gerust hart door het leven. Mocht u vragen hebben, twijfel dan niet om de klantenservice van FBTO te contacteren.

Contact met FBTO

Voor FBTO staat de klant op nummer één. Heeft u bepaalde wensen of vragen, neem dan contact op met de klantenservice. De klantenservice is telefonisch te spreken van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 21.00 en op zaterdag tussen 09.00 en 16.30. Voor snelle eenvoudige vragen kunt u ook een appje sturen naar het Whatsapp nummer van FBTO: 06-82756758. U kunt er ook voor kiezen om online met een van de FBTO klantenservice medewerkers te spreken. Dit kan via Facebook, Twitter of de online chat die te vinden is op de website.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Hoofdkantoor FBTO, Handelsweg 2, 3707 NH Zeist

Facebook: https://www.facebook.com/FBTO

Instagram: https://www.instagram.com/fbto_nl/?hl=nl

Twitter: https://twitter.com/fbto

De ratings van onze bezoekers voor FBTO klantenservice

Onze bezoekers hebben hun ratings voor FBTO klantenservice nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij FBTO klantenservice. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met FBTO klantenservice op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar FBTO klantenservice en wordt ook niet gelezen door FBTO klantenservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *