Voor autoverzekeringen is Independer.nl bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Voor reisverzekeringen, woonverzekeringen en zorgverzekeringen is Independer.nl van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur. Voor vragen over andere verzekeringen kun je bellen met de klantenservice van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Independer: vergelijkingssite

Independer is een online platform met als doel de financiële wereld doorzichtiger en betrouwbaarder te maken. Independer is in 1999 gestart en telt inmiddels al meer dan 1 miljoen klanten. In 2011 werd Achmea aandeelhouder en sinds 2016 is Independer volledig bezit van Achmea.

Bij Independer kunnen consumenten terecht voor het vergelijken van onder andere verzekeringsmaatschappijen, hypotheekverstrekkers, banken en energiemaatschappijen. Bij het vergelijken komt altijd het beste of goedkoopste product van alle organisaties naar voren.

Contact opnemen met de klantenservice van Independer

De website van Independer biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met Independer.

U kunt contact opnemen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • WhatsApp
  • E-mail
  • Telefonisch contact met de klantenservice

Bellen met Independer: 035-626 5544

De ratings van onze bezoekers voor Independer

Onze bezoekers hebben hun ratings voor Independer nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Independer. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Independer op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Independer en wordt ook niet gelezen door Independer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *