Menzis: zorgverzekeraar

Menzis is een Nederlandse zorgverzekeraar en is meer dan 175 jaar geleden opgericht. Destijds kregen een groep artsen, apothekers en tandartsen uit Arnhem het idee om een ziekenfonds te starten. Zij waren van mening dat iedereen recht had op gezondheidszorg.

Tegenwoordig is Menzis één van de grootste zorgverzekeraard in Nederland en telt de organisatie meer dan 2 miljoen verzekerden. Menzis is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk en zonder aandeelhoudes. Het uitgangspunt van Menzis is: goede zorg voor iedereen.

Contact opnemen met de klantenservice van Menzis

De website van Menzis biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met Menzis.

U kunt contact opnemen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • E-mail
  • Telefonisch contact met de klantenservice

Bellen met Menzis: 088-222 4040

De ratings van onze bezoekers voor Menzis

Ik heb ooit gekozen voor Menzis omdat ze een goede vergoeding hadden voor alternatieve geneeswijze. Osteopathie werd toen 100% vergoed. Dat hebben ze nu gewijzigd en moet ik een eigen bijdrage gaan betalen. Ik weet dat veel aanbieder dit helemaal niet vergoeden in een basispakket, dus op zich is Menzis dan geen verkeerde keuze. Maar toch heel vervelend dat ik nu best wel veel geld kwijt ben dan voorheen.

Beoordeeld op 24 februari 2018 door Mevr. Van Deurzen

Ik ben niet goed voorgelicht door Menzis. Al jaren ben ik vaste klant maar ik ben niet op de hoogte gebracht dat het polispakket drastisch is uitgekleed. Ze kunnen dan wel zeggen dat de premie gelijk is gebleven, maar als er dekkingen uit worden gehaald, dan ben je alsnog duurder uit. In mijn geval geldt dit voor alternatieve geneeswijze. Ik ga op zoek naar een andere aanbieder, maar begrijp van de klantenservice dat dit pas volgend jaar weer kan.

Overgestapt van Ohra naar Menzis. Reden: prijs en de dekkingen die erbij horen. Ik kreeg er zelfs een gratis tandongevallenverzekering bij. Overstappen ging snel en makkelijk. Ik heb trouwens geen Independer gebruikt maar gewoon handmatig de pakketten vergeleken. Geen Independer omdat ze niet alles tonen. Klantenservice van Menzis is verder gewoon goed. Behulpzaam en vriendelijk. Geen lange wachtrijen.

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Menzis. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Menzis op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Menzis en wordt ook niet gelezen door Menzis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *