National Academic: verzekeringsmaatschappij

National Academic is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor hoger opgeleiden. Het bedrijf is in 1993 opgericht met de focus op een doelgroep die aanzienlijk minder schade maakt. Hierdoor maakt National Academic het mogelijk om lagere premies en meer service te kunnen bieden.

Op nationalacademic.nl kunt u onder andere terecht voor meer informatie omtrent zorg-, auto-, reis-, annulerings-, woonhuis-, inboedel-, aansprakelijkheid- en rechtsbijstandverzekeringen. Daarnaast is het mogelijk om op de website van National Academic gemakkelijk uw premie te berekenen.

Contact opnemen met de klantenservice van National Academic

De website van National Academic biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met National Academic.

U kunt contact opnemen via:

  • Twitter
  • E-mail
  • Telefonisch contact met de klantenservice

Bellen met National Academic: 078 632 75 75

De ratings van onze bezoekers voor National Academic Verzekeringen

Onze bezoekers hebben hun ratings voor National Academic Verzekeringen nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij National Academic Verzekeringen. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met National Academic Verzekeringen op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar National Academic Verzekeringen en wordt ook niet gelezen door National Academic Verzekeringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *