Nationale Nederlanden: altijd een passende oplossing

In 1845 werd Nationale Nederlanden opgericht als verzekeraar, sindsdien bestaat het bedrijf al ruim 175 jaar. Nationale Nederlanden is een financiële dienstverlener en verzekeraar. Het bedrijf biedt diensten en producten aan op het gebied van pensioenen, banken en verzekeringen. Met meer dan 6 miljoen klanten in Nederland staat Nationale Nederlanden altijd voor u klaar.

Maar één Nederlander zoals jij

Met 17 miljoen Nederlanders is er maar één Nederlander precies zoals jij. Nationale Nederlanden zoekt altijd naar een passende oplossing. Een zorgverzekering die goed bij u past, op elk moment in uw leven. Belangrijke financiële beslissingen neemt u niet iedere dag en dan wilt u er zeker van zijn dat u de juiste beslissing maakt. De adviseurs van Nationale Nederlanden helpen u graag verder. Wat belangrijk is voor u, is ook belangrijk voor Nationale Nederlanden. Nationale Nederlanden verandert met u en de wereld mee. Het bedrijf past zich aan de ontwikkelingen in de maatschappij en denkt mee met haar klanten.

Contact met Nationale Nederlanden

Heeft u vragen of opmerking? De klantenservice van Nationale Nederlanden staat 6 dagen pers week voor u klaar. U kunt telefonisch contact opnemen via het nummer 070-5130303. De klantenservice is beschikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00. Neemt u liever online contact op? Ga dan naar de website en chat met een van de medewerkers die u zo snel mogelijk verder helpt. Als laatste kunt u er ook voor kiezen om een berichtje sturen via Facebook of Twitter.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Nationale-Nederlanden, Postbus 93604, 2509 AV Den Haag

Facebook: https://www.facebook.com/NationaleNederlanden

Instagram: https://www.instagram.com/nn_nederland/?hl=nl

Twitter: https://twitter.com/nn_nederland

De ratings van onze bezoekers voor Nationale Nederlanden

Onze bezoekers hebben hun ratings voor Nationale Nederlanden nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Nationale Nederlanden. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Nationale Nederlanden op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Nationale Nederlanden en wordt ook niet gelezen door Nationale Nederlanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *