OZF Zorgverzekeringen: kleinschalige zorgverzekeraar

OZF Zorgverzekeringen is een kleinschalig bedrijf met ongeveer 30 werknemers. De organisatie is onderdeel van Achmea waardoor ze de beste kwaliteit zorg, maar ook de voordelen van een kleine zorgverzekeraar kunnen aanbiden.

OZF Zorgverzekeringen is een organisatie zonder winstoogmerk. Dit betekent dat wanneer er een overschot is dit ten goede komt aan de verzekerden. Het bedrijf bevindt zich in Hengelo en is werkzaam in heel Nederland.

Contact opnemen met de klantenservice van OZF Zorgverzekeringen

De website van OZF Zorgverzekeringen biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met OZF Zorgverzekeringen.

U kunt contact opnemen via:

  • E-mail
  • Telefonisch contact met de klantenservice

Bellen met OZF Zorgverzekeringen: 074 789 0 789

De ratings van onze bezoekers voor OZF Zorgverzekeringen

Onze bezoekers hebben hun ratings voor OZF Zorgverzekeringen nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij OZF Zorgverzekeringen. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met OZF Zorgverzekeringen op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar OZF Zorgverzekeringen en wordt ook niet gelezen door OZF Zorgverzekeringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *