Univé staat voor elkaar helpen

We leven tegenwoordig in een tijd waarin u steeds meer zelf moet regelen. Daaronder vallen natuurlijk ook uw geldzaken. Univé weet hoe belangrijk het is dat u inzicht heeft in uw financiële situatie. De financiële situatie van u persoonlijk, met uw partner, als gezin of als ondernemer. Elkaar helpen, dat is waar Univé voor staat.

Persoonlijke advies, altijd bij u in de buurt met Univé

In 1794 ontstonden de eerste regionale coöperaties die de basis vormen van het Univé van vandaag de dag. Deze coöperaties ontstonden vanuit de gedachten om elkaar te helpen en financiële risico’s te delen. Krachten bundelen geeft rust en zekerheid. Voor u en de mensen om u heen. De adviseurs van Univé staan voor u klaar om u te helpen kiezen. Of u nu een auto of een huis wil kopen. Of u nu een bedrijf of een gezin gaat starten. Samen met u kijken ze naar uw financiële risico’s. Persoonlijk advies, altijd bij u in de buurt. Met meer dan 100 winkels is er altijd een adviseur bij u in de buurt.

Contact met Univé

Heeft u vragen of opmerking en wenst u graag een klantenservice medewerker te spreken? Bel dan eenvoudig naar 072-5277595. Het team van medewerkers zit voor u klaar van maandag tot en met zaterdag. Het nummer is op werkdagen bereikbaar tussen 08.00 en 20.00 en op zaterdag tussen 09.00 en 13.00. De online chat is 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar om uw vragen in te stellen. Daarnaast kunt u ook terecht bij een van de sociale media kanalen van Univé, zoals Twitter, Facebook of Instagram. Heeft u vraag, opmerking of klacht geen haast? Dan is er ook een contactformulier op de website beschikbaar.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Jan Bommerstraat 4, 9402 NR, Assen

Facebook: https://www.facebook.com/Unive/

Instagram: https://www.instagram.com/unive/?hl=nl

Twitter: https://twitter.com/unive

De ratings van onze bezoekers voor Univé

Onze bezoekers hebben hun ratings voor Univé nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Univé. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Univé op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Univé en wordt ook niet gelezen door Univé.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *