Extra info:

ZEKUR: biedt u verzekeringen voor een lage premie

ZEKUR is onderdeel van Univé. De organisatie combineert haar verzekeringen. ZEKUR richt zich voornamelijk op consumenten die op zoek zijn naar verzekeringen die gemakkelij konline af te sluiten zijn.

Diensten en producten van ZEKUR

ZEKUR is aanbieder van verzekeringen en hypotheken. Hieronder vindt u greep uit de verschillende soorten verzekeringen die ZEKUR aanbiedt.

  • Zorg
  • Wonen
  • Rijden
  • Ondernemen

Over Zorgverzekeringen van ZEKUR

Bij ZEKUR kunt u kiezen uit twee verschillende basisverzekeringen: Gewoon ZEKUR en Gewoon ZEKUR Vrij. Gewoon ZEKUR is de goedkoopste basisverzekering van Nederland. Dit is mogelijk door goede afspraken met zorgaanbieders en doordat de consument alles zelf online regelt. Bij Gewoon ZEKUR Vrij is het mogelijk om je eigen zorgaanbieder te kiezen.

Over Woonverzekeringen van ZEKUR

ZEKUR biedt woonverzekeringen aan aan uitwonende studenten, singles, duo’s en gezinnen. Het aanbod bestaat uit twee verzekeringsbundels: Gewoon en Extra ZEKUR Wonen.

Over Autoverzekeringen van ZEKUR

ZEKUR biedt autoverzekeringen aan personen van 25 jaar en ouder. Gewoon ZEKUR auto is een WA verzekering. Deze autoverzekering is uit te breiden met Pechhulp Nederland, Pechhulp Europa, Schadeverzekering Inzittenden en Rechtsbijstand.

Over Ondernemersverzekeringen van ZEKUR

ZEKUR biedt ZZP verzekeringen per tak. Consumenten kunnen kiezen uit de volgende takken: Advies, Uiterlijke verzorging, Zorg en welzijn en Bouw. Per tak biedt de zorgverzekeraar twee types verzekeringen, namelijk Gewoon ZEKUR ZZP en Extra ZEKUR ZZP.

Contact opnemen met de klantenservice van ZEKUR

De website van ZEKUR biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met ZEKUR.

U kunt contact opnemen via:

  • E-mail
  • Telefonisch contact via klantenservice

Bellen met ZEKUR: 0900-259 35 87

De ratings van onze bezoekers voor ZEKUR

Onze bezoekers hebben hun ratings voor ZEKUR nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij ZEKUR. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met ZEKUR op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar ZEKUR en wordt ook niet gelezen door ZEKUR.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *