Altijd geholpen met de klantenservice Zilveren Kruis

U heeft een vraag over uw zorgverzekering? Of wilt u binnenkort overstappen naar een ander zorgverzekeraar? De helpdeskmedewerkers van Zilveren Kruis staat altijd voor u klaar om te helpen. Wilt u een medewerker spreken? Gebruik dan het klantenservice telefoonnummer van Zilveren Kruis.

Klantenservice telefoonnummer Zilveren Kruis nodig?

Zilveren Kruis biedt meerdere manieren om contact op te nemen met iemand van de klantenservice. Hiervoor heeft Zilveren Kruis digitale middelen als Chat, WhatsApp, E-mail en Twitter. Natuurlijk kan er ook gebruik worden gemaakt van brievenpost. Toch vinden veel mensen persoonlijke contact het prettigst en kiezen liever voor het telefoonnummer klantenservice Zilveren kruis boven de digitale contactmogelijkheden. Gebruik hiervoor het Zilveren Kruis telefoonnummer.

Wanneer is de klantenservice bereikbaar?

Dit klantenservice telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 21:00 uur. Buiten deze openingstijden kunt u voor vragen en het doorgeven van wijzigingen terecht op de website van Zilveren Kruis op het onderdeel klantenservice. Hier vindt u ook antwoord op veel gestelde vragen.

Zilveren Kruis: zorgverzekeraar

Zilveren Kruis is een van de grootste zorgverzekeraars in Nederland. Zilveren Kruis helpt u onder andere met het regelen van uw zorg, het betalen van uw zorg en wanneer u meer informatie zoekt over gezond leven.

Sinds 1 januari 1955 maakt Zilveren Kruis deel van de Achmea Groep. De organisatie is de grootste zorgverzekeraar van Achmea en het hoofdkantoor bevindt zich in Leiden, Zuid-Holland. Inmiddels telt de verzekeraar meer dan 3,3 miljoen verzekerden binnen Nederland

Diensten en producten van Zilveren Kruis

Zilveren Kruis staat voornamelijk bekend als zorgverzekeraar. Naast zorgverzekeringen biedt de organisatie nog een aantal verzekeringen. Hieronder vindt u het volledige aanbod van verzekeringen van Zilveren Kruis.

 • Collectieve zorgverzekering
 • Autoverzekering
 • Woonverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering
 • AOV voor ZZP’ers
 • Zorgverzekering

Telefoonnummer klantenservice Zilveren Kruis

Contact opnemen met de klantenservice van Zilveren Kruis

De website van Zilveren Kruis biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met Zilveren Kruis.

U kunt contact opnemen via:

 • Twitter
 • Facebook
 • Een forum op de website
 • Telefonisch contact met de klantenservice

Bellen met Zilveren Kruis: 020-2611600

De ratings van onze bezoekers voor Zilveren Kruis

Prima zorgverzekeraar. Alles is duidelijk van te voren en afhandelingen zijn spoedig en overzichtelijk. Niks op aan te merken

Goede zorgpakketten. Snel betalen doen ze ook. Zelfs binnen 48 uur na het indienen van de declaratie stond het bedrag al op mijn rekening. Wat ook fijn is, is dat hun klantenservice goed bereikbaar is. Je kunt ze heel gemakkelijk bellen.

Ik overweeg over te stappen. Er wordt weinig standaard vergoed. Het eigen risico is ook niet interessant. Omdat ik eigenlijk nooit wat heb betaal ik bij ZK teveel.

Hele nette verzekeraar met vriendelijke klantenservice ook. Ik ben dus ook zeer tevreden. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en nemen ook echt de tijd voor je. Ik vind die persoonlijke benaderingen dan ook erg prettig. Ze denken met je mee. Ook worden declaraties snel betaald.

Beoordeeld op 10 september 2018 door Mevrouw Bartensz

Goede dekkingen en je kunt altijd uitbreiden. Bovendien zijn ze altijd goed als klantenservice. Duidelijke overzichten als je inlogt op de website. Alles is heel helder en de vergoedingen verlopen vlot.

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Zilveren Kruis. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Zilveren Kruis op te nemen.

 • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
 • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
 • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Zilveren Kruis en wordt ook niet gelezen door Zilveren Kruis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *