Dell: computerfabrikant

Dell is een Amerikaanse computerfabrikant gevestigd in Round Rock, in de staat Texas. Dell is in 1984 opgericht door Michael Dell en is inmiddels uitgegroeid tot wereldwijd één van de grootste fabrikanten van personal computers.

Dell telt wereldwijd ongeveer 110.000 medewerkers. De fabrikant produceert naast personal computers tevens servers, pda’s, software, televisies en printers. Oorspronkelijk bouwde Dell zijn computers pas nadat een bestelling geplaatst is, maar sinds 2010 zijn de computers in Nederland ook in fysieke winkels beschikbaar om te bekijken en te kopen.

Contact opnemen met de klantenservice van Dell

De website van Dell biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met Dell.

U kunt contact opnemen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • Telefonisch contact met de klantenservice

Telefoonnummer Dell klantenserviceTelefoonnummer Dell: 020-674 4869

De ratings van onze bezoekers voor Dell

Vroeger altijd heel tevreden over Dell, maar zoals ze toen waren is voorbij. Prijs nog steeds scherp, maar de producten zijn inmiddels wat gedateerd. Of misschien moet ik zeggen lomp. Dus uiteindelijk niets besteld.

Beoordeeld op 8 maart 2018 door Ties Benning

Ik heb helaas een zeer slechte ervaring met Dell. Nadat ik de laptop had besteld was er sprake van een levertijd van 3 weken (!). Dit is toch echt niet meer van deze tijd. Je verwacht gewoon binnen een week dat het product wordt bezorgd. Toen het product was geleverd, bleek de laptop niet eens te functioneren. Hoezo kwaliteitscontrole?

Ik had er eigenlijk al een slecht gevoel over, maar dit werd nog eens bevestigd. Na lang wachten eindelijk een medewerker van de klantenservice aan de lijn. Die kon mij niet verder helpen want ik had geen ordernummer en tja… die had ik dus ook niet gekregen. Er werd mij verteld dat ik de volgende dag moest terugbellen, maar ik kreeg geen direct nummer. Ik moest dus weer door het hele keuzemenu heen. Uiteindelijk is het goed gekomen, maar echt blij ben ik er niet van geworden.

Ik ben tevreden over hun producten. Ik heb onlangs een laptop Inspiron 13 gekocht. Mooie en krachtige laptop. Het enige wat ik minder vind is de bloatware die ze erop plaatsen en hoe je dat er vanaf haalt. De klantenservice van Dell is wel erg slecht te bereiken. Nadat ik eindelijk het telefoonnummer van Dell had gevonden en gebeld had, moest ik nog een uur in de rij staan om een medewerker te spreken. Gelukkig kon ze mij wel helpen met het verwijderen van sommige bloatware, dus dat is in ieder geval iets. Prima producten tegen een schappelijke prijs, alleen de klantenservice moeten ze echt wat aan doen.

Ook al vind ik de producten van Dell over het algemeen uitstekend, de service die ze leveren is beneden elk peil. Nadat ik een bestelling had geplaatst en had afgerekend met iDeal bleek de bestelling intern niet goed doorgekomen te zijn. Het geld was wel afgeschreven.

Na een bestelling met iDeal betaling is de bestelling niet doorgekomen, maar het geld wel afgeschreven. Dat bleek althans toen ik eindelijk iemand van de klantenservice had gesproken. Ik heb vriendelijk verzocht om mijn product alsnog te leveren, maar dat schijnt niet te kunnen omdat er niets in het systeem van Dell staat en terugbetalen lijkt Dell ook niet aan te doen. Kortom, waardeloze situatie. Ik ben dus nog niet klaar met ze.

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Dell. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Dell op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Dell en wordt ook niet gelezen door Dell.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *