KlantenserviceTelefoon.nl
Bel 1840

Hulp nodig bij het vinden
van een telefoonnummer?

1840 (€0,90 p/m)
Telemedia Costa Blanca 90cpm
ook na doorverbinden
Bel nu

Telefoonnummer klantenservice
Esprit

De klantenservice Esprit is van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 22.00 uur. Op zondag is de klantenondersteuning gesloten.

Bellen met Esprit is eenvoudig. U krijgt een keuzemenu voor diverse opties. Hieronder hebben we het menu voor u uitgewerkt.

Esprit: kleding, schoenen en accessoires

Esprit is een internationaal kledingmerk opgericht in 1968 en heeft haar twee hoofdkantoren in Kowloon, Hong Kong en Ratingen, Duitsland. Het merk is onderdeel van Esprit Holdings en werkt met twee merken: Esprit en edc. Het kledingmerk is te koop in meer dan 40 landen, verspreid over de hele wereld. De kledingverkoop gebeurt via 900 filialen en nog eens ruim 6.000 verkooppunten. De resterende verkoop vindt online plaats.

Het merk Esprit is bedacht door Susie en Doug Tompkins in San Fransisco en de kleding is dan ook veelal geïnspireerd op de Californische levensstijl. De eerste productlijnen bestond voornamelijk uit casual- en sportkleding voor zowel mannen als vrouwen.

Inmiddels is de shop flink gegroeid. Naast kleding voor mannen en vrouwen wordt er een aparte lijn uitgebracht voor jongens, meiden en baby’s. Ook schoenen, lingerie en accessoires  worden verkocht. Een aparte ‘home’ collectie biedt mooie items voor de badkamer, slaapkamer keuken en woonkamer. Daarnaast kunt u online inspiratie opdoen in de zogenaamde ‘lookbooks’.  Shopt u online bij Esprit? Dan kunt u zelfs winkelen op thema. Van businesskleding tot bruiloft & feesten.

Verzending slechts € 0,99 en gratis retour

Het kledingmerk is te vinden in vele winkels in de buurt. Ook grote online webwinkels, zoals Zalando, heeft een mooie Esprit collectie! Winkelt u liever vanuit de luie stoel? Dan biedt de webshop de meest nieuwe collectie. De verzending bedraagt slechts 99 ct en retourneren is gratis. Wilt u genieten van extra korting? Kies dan voor een aanmelding bij ‘Esprit Friends’. Bij iedere aankoop spaart u e-points. Deze kunnen worden ingewisseld voor korting. Ook bij inschrijving van de Esprit nieuwsbrief krijgt u 10% korting op een volgende aankoop. Kijk voor meer informatie op de Esprit klantenservice & contact pagina.

Contact opnemen met de klantenservice van Esprit

De klantenservice van Esprit biedt op de eigen website een ruime hoeveelheid aan informatie over hun diensten en producten. Op de info en contactpagina van de online shop vindt u antwoorden op vragen die gaan over: bestellingen, leveringen, retouren, betaling, waardebonnen, Esprit Friends en zelfs onderhoudstips. Ook kunt u op de website uw eigen account beheren. Heeft u vragen? Bel dan de klantenservice Esprit.

Naast bellen met Esprit kunt u op vele andere manieren in contact komen met de online kledingwinkel. Bekijk onderstaande alternatieve mogelijkheden om contact op te nemen met de klantenservice.

Bellen met Esprit: 070 4 99 00 52