KlantenserviceTelefoon.nl
Bel 1840

Hulp nodig bij het vinden
van een telefoonnummer?

1840 (€0,90 p/m)
Telemedia Costa Blanca 90cpm
ook na doorverbinden
Bel nu

Telefoonnummer klantenservice
Sarenza

Sarenza: online schoenenwinkel

Sarenza is van oorsprong een Franse online schoenenwinkel en is gevestigd in Parijs. Het bedrijf is in 2005 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste schoenenwinkel van Frankrijk. De webshop biedt iets meer dan 600 verschillende merken en kledingstijlen. De online schoenenwinkel Sarenza levert aan 26 Europese landen waaronder ook Nederland.

Het aanbod van Sarenza bestaat uit dames-, heren- en kinderschoenen. U vindt er schoenen van merken zoals Adidas Originals, Converse, Kickers, Nike en Tamaris. Daarnaast verkoopt Sarenza tassen en andere accessoires zoals sokken en panty’s.

Sarenza maakt het de online shopper extra makkelijk met de Sarenza App. De mobiele applicatie geeft toegang tot meer dan 50.000 producten. Nadat u zich geregistreerd heeft, kunt u vanaf dat moment met 1 klik uw schoenen, tassen en accessoires bestellen.

Contact opnemen met de klantenservice van Sarenza

De klantenservice van Sarenza biedt op de eigen website een ruime hoeveelheid aan informatie over hun diensten en producten. Op de klantenservicepagina van Sarenza vindt u antwoorden op vragen die gaan over: bestellen & betalen, bezorging, retourneren & ruilen en klachtenregelingen. Ook kunt u hier uw Sarenza-account beheren.

Wordt uw vraag op de servicepagina van Sarenza niet beantwoord? Dan zijn er alternatieve mogelijkheden om contact op te nemen met de klantenservice.

U kunt contact opnemen via:

Bellen met Sarenza: 0800 020 59 54