De Key Woonstichting: woningcorporatie

De Key is een Nederlandse woningcorporatie. De woningcorporatie is werkzaam in Amsterdam, Diemen en Zandvoort. De Key houdt zich bezig met het realiseren van betaalbare woningen voor huishoudens met lage inkomens.

Huurders kunnen op dekey.nl terecht voor meer informatie omtrent onderhoud, overlast, reparaties en verzekeringen. Zoekt u een huurwoning? Op de website van De Key vindt u tevens het huidige woningaanbod.

Contact opnemen met De Key Woonstichting

De website van De Key Woonstichting biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met De Key Woonstichting.

U kunt contact opnemen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • Telefonisch contact

Bellen met De Key Woonstichting: 020 621 43 33

De ratings van onze bezoekers voor De Key Woonstichting

Onze bezoekers hebben hun ratings voor De Key Woonstichting nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij De Key Woonstichting. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met De Key Woonstichting op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar De Key Woonstichting en wordt ook niet gelezen door De Key Woonstichting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *