Eigen Haard: woningcorporatie

Eigen Haard is een Nederlandse woningcorporatie. De woningcorporatie is werkzaam binnen de steden Amsterdam, Amstelveen, Kudelstaart, OUder Amstel, Uithoorn en Zaanstad. Eigen Haard houdt zich bezig met het realiseren van betaalbare woningen voor huishoudens met lage inkomens.

Huurders kunnen op eigenhaard.nl terecht voor meer informatie omtrent onderhoud, overlast, reparaties en verzekeringen. Zoekt u een huurwoning? Op de website van Eigen Haard vindt u tevens het huidige woningaanbod.

Contact opnemen met Eigen Haard

De website van Eigen Haard biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met Eigen Haard.

U kunt contact opnemen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • E-mail
  • Telefonisch contact

Bellen met Eigen Haard: 020 680 1801

De ratings van onze bezoekers voor Eigen Haard

Beoordeeld op 13 juni 2019 door lankhuijzen

Dit is toch helemaal belachelyk Ik bel op een donderdagmiddag om half3 020-6801801 kryg een bandje wy zyn gesloten telefonischbereikbaar van half 9 tot5uur?????

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Eigen Haard. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Eigen Haard op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Eigen Haard en wordt ook niet gelezen door Eigen Haard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *