Gemeentelijk Woningbedrijf Opmeer: woningcorporatie

Woningbedrijf Opmeer is een Nederlandse woningcorporatie. De woningcorporatie is voornamelijk werkzaam binnen de gemeente Opmeer. Woningbedrijf Opmeer verhuurt momenteel zo’n 875 woningen aan huishoudens met een lager inkomen.

Huurders kunnen op woningbedrijfopmeer.nl terecht voor meer informatie omtrent onderhoud, overlast, reparaties en verzekeringen. Zoekt u een huurwoning? Op de website van Woningbedrijf Opmeer vindt u tevens het huidige woningaanbod.

Contact opnemen met gemeentelijk Woningbedrijf Opmeer

De website van Gemeentelijk Woningbedrijf Opmeer biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met Gemeentelijk Woningbedrijf Opmeer.

U kunt contact opnemen via:

  • E-mail
  • Telefonisch contact

Bellen met Gemeentelijk Woningbedrijf Opmeer: 0226- 363 333

De ratings van onze bezoekers voor Gemeentelijk Woningbedrijf Opmeer

Onze bezoekers hebben hun ratings voor Gemeentelijk Woningbedrijf Opmeer nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Gemeentelijk Woningbedrijf Opmeer. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Gemeentelijk Woningbedrijf Opmeer op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Gemeentelijk Woningbedrijf Opmeer en wordt ook niet gelezen door Gemeentelijk Woningbedrijf Opmeer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *