Calamiteiten:

Voor noodgevallen is de Servicedienst 24 uur per dag, 7 dagen per week per telefoon bereikbaar via (035) 621 08 88. U kunt dit nummer ook buiten kantoortijden bellen, u wordt dan automatisch doorgeschakeld naar de Meldkamer.

Het Gooi en Omstreken: woningcorporatie

Het Gooi en Omstreken is een Nederlandse woningcorporatie. De woningcorporatie is werkzaam in het Gooi, de Vechtstreek en Eernland. Het Gooi en Omstreken houdt zich voornamelijk bezig met het huisvesten van personen met een laag inkomen. Inmiddels huisvest de woningcorporatie ongeveer 19.000 personen.

Huurders kunnen op gooienom.nl terecht voor meer informatie omtrent onderhoud, overlast en reparaties. Zoekt u een huurwoning? Op de website van Het Gooi en Omstreken vindt u tevens het huidige woningaanbod.

Contact opnemen met Het Gooi en Omstreken

De website van Het Gooi en Omstreken biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met Het Gooi en Omstreken.

U kunt contact opnemen via:

  • Online contactformulier
  • Online klachtenformulier
  • Telefonisch contact met

Bellen met Het Gooi en Omstreken: 035-672 66 99

De ratings van onze bezoekers voor Het Gooi en Omstreken

Onze bezoekers hebben hun ratings voor Het Gooi en Omstreken nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Het Gooi en Omstreken. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Het Gooi en Omstreken op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Het Gooi en Omstreken en wordt ook niet gelezen door Het Gooi en Omstreken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *