Zilveren Kruis Telefoonnummer nodig?

Goede zorg hebben we allemaal nodig. Daarom is er Zilveren Kruis zorgverzekeringen. Het behoort tot een van de best beoordeelde zorgverzekeraars en bovendien zeer voordelig. Ze bieden drie basiszorgverzekeringen waardoor er voor elk individu iets te kiezen valt. Wil je precies weten welke zorgpolis het beste past bij jouw situatie? Bel dan het Zilveren Kruis Telefoonnummer en de medewerkers helpen u verder. Contact nodig? Bel de klantenservice Zilveren Kruis.

Hulp of advies nodig? Gebruik dan nu het Zilveren Kruis telefoonnummer 0906-1850

Ben je klant en heb je vragen over je dekking en vergoedingen of overweeg je over te stappen op een nieuwe zorgverzekeraar? Dan heb je het telefoonnummer van Zilveren Kruis natuurlijk nodig.

Meer dan alleen zorgverzekeringen

Zilveren Kruis biedt meer dan alleen zorgverzekeringen. Ook voor inboedel- en autoverzekeringen kun je terecht bij Zilveren Kruis. Hoe meer polissen je afsluit, hoe lager de totale premiesom wordt. Zelfs als je een reisverzekering wilt afsluiten of rechtsbijstand nodig hebt, neem je contact op met Zilveren Kruis. Een overzichten van alle verzekeringen? Ga naar de pagina verzekeringen en klik in het menu. Daar verschijnen alle verzekeringen die je kunt afsluiten bij Zilveren Kruis.  Liever een medewerker aan de lijn? Bel de klantenservice.

Collectieve zorgverzekering levert extra voordeel

Een collectieve zorgverzekering is een verzekering voor een groep mensen. Bijvoorbeeld mensen die via hun werkgever een zorgverzekering kunnen afsluiten. Maar ook via sportverenigingen of ledenverenigingen kun je een collectieve zorgverzekering afsluiten.  Dit bespaart soms wel enkele tientjes in de maand. Daarbij is het ook mogelijk om gezinsleden mee te verzekeringen of de zorgpolis extra voordelig uit te breiden. Meer weten over deze collectiviteitsverzekeringen? Bel met het Zilveren Kruis Telefoonnummer.

Zilveren Kruis app. Gemakkelijk zorgnota’s declareren

Kies je voor Zilveren Kruis? Dan kies je voor gemak. Met de Zilveren Kruis app regel je al je zorgzaken. Nota’s kun je simpel declareren en je hebt altijd een overzicht van je dekkingen en tegoeden. Iets te declareren? Maak een foto van de zorgnota en deze wordt digitaal verstuurd. Vervolgens worden de betalingen snel geregeld.

Klantenservice nodig? Bel het Zilveren Kruis Telefoonnummer

De klantenservice van Zilveren Kruis staat bekend om haar uitstekende klantenservice. Naast alle digitale mogelijkheden om de zorg een stuk eenvoudiger te maken, kun je natuurlijk ook nog steeds de klantenservice bellen. Veel klanten vinden het namelijk nog steeds prettig om persoonlijk door een medewerker geholpen te worden. Met de ruime openingstijden is er altijd wel een helpdeskmedewerker beschikbaar. Zoek je dus het Zilveren Kruis Telefoonnummer? Neem contact op met de klantenservice.