Spreek in :

De gemeente is van maandag tot en met vrijdag van tijdens kantooruren per telefoon bereikbaar. Vanuit het buitenland of met bellen via internet is 14 0297 niet bereikbaar. Bel dan naar 0297 38 75 75 mailadres: info@aalsmeer.nl

Gemeente Aalsmeer

Aalsmeer is een Nederlandse gemeente en bevindt zich in de provincie Noord-Holland. Binnen de gemeentegrenzen bevinden zich het dorp Aalsmeer, Calslagen, Kudelstaart, Oosteinde en Vrouwentroost. De gemeente Aalsmeer bestaat uit ongeveer 30.000 inwoners.

Op de website van de gemeente Aalsmeer kunnen inwoners onder andere terecht voor actuele informatie, het maken van een afspraak voor het aanvragen van een paspoort of identiteitsbewijs, informatie omtrent evenementen en het doorgeven van een verhuizing.

Contact opnemen met gemeente Aalsmeer

De website van Gemeente Aalsmeer biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met Gemeente Aalsmeer.

U kunt contact opnemen via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • Online contactformulier
  • Telefonisch contact

Bellen met Gemeente Aalsmeer: 140297

De ratings van onze bezoekers voor Gemeente Aalsmeer

Onze bezoekers hebben hun ratings voor Gemeente Aalsmeer nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Gemeente Aalsmeer. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Gemeente Aalsmeer op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Aalsmeer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Aalsmeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *