Het WMO loket is per telefoon bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 12.00 uur. Buiten deze openingstijden wordt de verbinding na deze melding verbroken.

Buitenland:

Vanuit het buitenland is de Gemeente van Apeldoorn te bereiken op +31 55 580 15 55 Per e-mail via: Het contactformulier op de website of per e-mailadres: gemeente@apeldoorn.nl

Gemeente Apeldoorn

De gemeente Apeldoorn is een gemeente op de Veluwe in provincie Gelderland. De gemeente bestaat uit de plaatsen Apeldoorn, Ugchelen, Beekbergen, Wenum-Wiesel, Loenen, Uddel, Hoenderloo, Klarenbeek, Lieren en Hoog Soeren. Apeldoorn is qua oppervlak de op vijf na grootste gemeente binnen Nederland en bestaat uit ruim 160.000 inwoners.

Op de website gemeente Apeldoorn kunnen inwoners van de gemeente terecht voor meerdere zaken zoals het maken van een afspraak voor het aanvragen van een nieuw paspoort of identiteitsbewijs. Ook het doorgeven van een verhuizing kan doorgegeven worden via www.apeldoorn.nl

Contact opnemen met gemeente Apeldoorn

De website van Gemeente Apeldoorn biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met Gemeente Apeldoorn.

U kunt contact opnemen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • YouTube
  • Contactformulier
  • Telefonisch contact

Bellen met Gemeente Apeldoorn: 14 055

De ratings van onze bezoekers voor Gemeente Apeldoorn

Onze bezoekers hebben hun ratings voor Gemeente Apeldoorn nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Gemeente Apeldoorn. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Gemeente Apeldoorn op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Apeldoorn en wordt ook niet gelezen door Gemeente Apeldoorn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *