Gemeente Berg en Dal

Berg en Dal is een Nederlandse gemeente en bevindt zich in de provincie Gelderland. De gemeente is in 2012 ontstaan na een fusie van de gemeenten Groesbeek, Millingen aan de Rijn en Ubbergen. Binnen de gemeente bevinden zich 12 dorpen en deze tellen bij elkaar ruim 30.000 inwoners.

Op de website van de gemeente Berg en Dal kunnen inwoners onder andere terecht voor actuele informatie, het maken van een afspraak voor het aanvragen van een paspoort of identiteitsbewijs, informatie omtrent evenementen en het doorgeven van een verhuizing.

Contact opnemen met gemeente Berg en Dal

De website van Gemeente Berg en Dal biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met Gemeente Berg en Dal.

U kunt contact opnemen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • E-mail
  • Telefonisch contact

Bellen met Gemeente Berg en Dal: 14 024

De ratings van onze bezoekers voor Gemeente Berg en Dal

Onze bezoekers hebben hun ratings voor Gemeente Berg en Dal nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Gemeente Berg en Dal. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Gemeente Berg en Dal op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Berg en Dal en wordt ook niet gelezen door Gemeente Berg en Dal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *