GVB: veilig en betrouwbaar openbaar vervoer voor Amsterdam en omgeving

GVB is een Nederlands openbaarvervoerbedrijf dat opgericht werd in 1900. In 1908 opende de service haar eerste buslijn. Sindsdien verzorgt GVB het openbaar vervoer in de gemeentes Amsterdam, Weesp en Diemen. Het openbaarvervoerbedrijf draagt bij aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Amsterdammers en de omgeving. GVB’s missie om reizigers zo veilig mogelijk te voeren. Iedere dag opnieuw en volgens de vaste dienstregeling. Het streven van GVB is om één miljoen reizigers per dag te vervoeren.

GVB verbindt en vervoert sinds 1900

GVB is een van Amsterdams grootste werkgevers. Een groot team van werknemers staat iedere dag weer voor u klaar om u veilig en vertrouwd naar uw bestemming te brengen. Openbaar vervoer is het vervoer van de toekomst, duurzaam en toegankelijk. Daarmee streeft GVB naar een uitnodiging en groen netwerk van openbaar vervoer in de toekomst. Met ruim 120 jaar ervaring met het vervoeren van mensen, blijft GVB iedere dag hard aan het werk om haar klanten veilig naar hun bestemming te brengen in Amsterdam en omgeving.

Contact met GVB

Mocht u met een vraag, klacht of wens zitten, neem dan eenvoudig contact op met de klantenservice van GVB. Wilt u persoonlijk een medewerker spreken Bel dan naar 0900-8011, dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 en 19.00. Daarnaast kunt u ook een appje sturen naar het GVB Whatsapp nummer 06-83099189. App contact met de klantenservice kan van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00. Verder kunt u ook terecht met vragen op het Twitter kanaal van GVB tussen 08.00 en 19.00.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Hoofdkantoor GVB, Arlandaweg 106, 1043 HP Amsterdam

Facebook: https://www.facebook.com/GVBverbindt

Instagram: https://www.instagram.com/werkenbij.gvb/?hl=nl

Twitter: https://twitter.com/gvb_klanten

De ratings van onze bezoekers voor GVB

Onze bezoekers hebben hun ratings voor GVB nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij GVB. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met GVB op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar GVB en wordt ook niet gelezen door GVB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *