Spoed?:

Voor spoedreparaties is de het telefoonnummer van Kennemer Wonen 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. U kunt Kennemer Wonen een vericht sturen naar e-mailadres: info@kennemerwonen.nl

Kennemer Wonen: woningcorporatie

Kennemer Wonen is een Nederlandse woningcorporatie. De woningcorporatie is werkzaam in de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Uitgeest en Heiloo. Kennemer Wonen houdt zich voornamelijk bezig met het bouwen en verhuren van betaalbare woningen voor personen met lage inkomens.

Huurders kunnen op kennemerwonen.nl terecht voor meer informatie omtrent onderhoud, overlast, reparaties en verzekeringen. Zoekt u een huurwoning? Op de website van Kennemer Wonen vindt u tevens het huidige woningaanbod.

Contact opnemen met Kennemer Wonen

De website van Kennemer Wonen biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met Kennemer Wonen.

U kunt contact opnemen via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telefonisch contact

Bellen met Kennemer Wonen: 072 8 222888

De ratings van onze bezoekers voor Kennemer Wonen

Onze bezoekers hebben hun ratings voor Kennemer Wonen nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Kennemer Wonen. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Kennemer Wonen op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Kennemer Wonen en wordt ook niet gelezen door Kennemer Wonen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *