Klarna: de Europese marktleider op het gebied van online betalen

In 2005 werd de online betaalservice Klarna opgericht in Stockholm. Negen jaar later vormden Klarna en SOFORT samen de Klarna Group. Dit bedrijf is tegenwoordig de Europese marktleider op het gebied van online betalen. Met een team van 3.500 werknemers is Klarna op weg naar een van de grootste betaalopties te worden. Met meer dan 90.000.000 klanten per die Klarna als betaalmethode kiezen, groeit de Klarna service enorm.

Betaal uw aankoop tot 30 dagen later met Klarna

Met de Klarna betaalmethode kunt u uw aankoop meteen of tot 30 dagen later betalen. Zo ontvangt u als consument eerst het item thuis, zo kunt u op uw gemak het item thuis passen en bedenken of u het wilt houden. Wilt u het product houden, dan kunt u met Klara de betaling voltooien. Klarna werkt met een kopersbescherming, zodat u nooit met een verkeerd item komt te zitten. Maak van je online shoppen een leuke en eenvoudige ervaring.

Contact met Klarna

Heeft u vragen, opmerkingen of wensen voor Klarna? Neem dan eenvoudige contact op met de klantenservice. Bel naar 020-8082852 om een van de klantenservice medewerkers te spreken. Dit nummer is 7 dagen per week voor bereikbaar. Neemt u liever online contact op? Dit kan via de Klarna website. Daar vindt u een knop waarmee u verwezen wordt naar de online chat met een van de klantenservice medewerkers.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Klarna BV, Rokin 69, 1012 KL Amsterdam

Facebook: https://www.facebook.com/Klarna

Instagram: https://www.instagram.com/klarna.nl/?hl=nl

Twitter: https://twitter.com/klarna

De ratings van onze bezoekers voor Klarna

Beoordeeld op 19 april 2024 door Mannaerts Jeanine

Heb bestelling goed ontvangen maar het lukte niet om met Klarna te betalen.Heb ik gebeld om een overschrijving te doen en op tijd betaald op 2 April.Nu heb ik al 3aanmaningen gekregen wat zeker niet correct is.
Hopelijk gaan gaan jullie het eindelijk is nazien heb ook al 3keer geantwoord per mail.
Jeanine

JE moet uitkijken met het uitgeven van je bankgegevens. KLARNA vraagt op een slinkse wijze om de toestemming dat ZIJ in je bankgegevens kunnen kijken en (uit jouw naam) betalingen kunnen doen. Zogezegd om je identiteit te controleren. Dit is anders gezegd PHISHING!!!

ik heb een bestelling geplaatst oogschaduw en oogkwastjes kwastjes ontvangen ,maar kon nergens de bank gegevens vinden anders had ik de 4 euro gelijk betaald maar ik wachten op de oogschaduw die niet is gekomen nu wel een aanmaning met een verhoging van 7,50 wat ik als nieuwe klant echt niet leuk vind

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Klarna. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Klarna op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Klarna en wordt ook niet gelezen door Klarna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *