Elke dag kun je bellen met Ziggo

Of je nu een probleem hebt in het weekend of tijdens de feestdagen, je kunt altijd bellen met Ziggo. Want als een van de weinige Alles-in-1 providers van Nederland, is Ziggo elke dag bereikbaar van 08:00 tot 22:00. Of het nu weekend is of een feestdag, de medewerkers van de helpdesk zitten voor je klaar om jou zo goed mogelijk te helpen. Heb je problemen met internet? Of heb je een vraag. Elke dag kun je ze bellen.  Zij weten (bijna) alles van de producten en kunnen jou adviseren bij je keuze.

Telefoonnummer klantenservice Ziggo nodig? Bel Ziggo.

Klantenservice telefoonnummer Ziggo bellen

De grootste kabelaanbieder van Nederland

 

Ziggo is een van de grootste kabelaanbieder van Nederland. Eigenlijk ook de enige, op enkele hele kleine aanbieders na.  Zowel zakelijke als particulieren klanten kunnen gebruik maken van kabelinternet. Hiervoor is er Ziggo Privé en Ziggo Zakelijk. Nog voordeliger is om internet te combineren met televisie en bellen. Zelfs een mobiel abonnement is mogelijk. Dit verloopt via de partner Vodafone. Zo kun je dus heel voordelig een bundel afsluiten voor:

  • Televisie
  • Internet
  • Bellen
  • Mobiel (via Vodafone)

De voordelen van Ziggo

Naast een compleet aanbod van televisie, internet, bellen en mobiele telefonie, biedt Ziggo veel voordeel. Niet alleen profiteer van flinke kortingen als je deze vier diensten combineert, je kunt ook gebruik maken van mogelijkheden die andere providers niet bieden. Wat denk je van megasnel internet dankzij de soepele kabelverbinding. Of kijk overal TV waar jij wilt met Ziggo GO. Bovendien is Ziggo de enige aanbieder van de CI+ module. Dat wil zeggen dat je geen setupbox meer nodig hebt om televisie te kijken. De CI+ kaart die je ontvangt, plaats je in de televisie (als deze hiervoor gereed is). Het voordeel is dat je maar 1 afstandbediening nodig hebt. En niet zoals bij andere provider twee: een voor de televisie en een voor de setupbox die nodig is voor televisie kijken.

Ben je overtuigd van de voordelen van Ziggo, maar kun je nog wel wat hulp gebruiken bij het samenstellen van je abonnement?  Dan kun je het beste bellen met Ziggo. De klantenservice is geopend van 08:00 – 22:00 op elke dag van de week. Zelfs in de weekenden en tijdens feestdagen kun je Ziggo bellen voor hulp.

Op zoek naar scherpe deals? Bel Ziggo voor bundelkortingen

Ziggo heeft altijd de beste aanbiedingen en zijn tevens een van de goedkoopste Alles-in-1 aanbieders. Wil je voordelig internetten, bellen en televisie kijken met Ziggo, dan kies voor een van de 3 pakketten: START, COMPLETE en MAX. Je krijgt razendsnel internet en heel veel tv-zenders waaronder Ziggo Sport. Wil je meer weten over de allernieuwste aanbiedingen? Kijk dan op de website.

Ook mobiele abonnement bij Vodafone/Ziggo

Er zijn verschillende mobiele abonnementen waar je uit kunt kiezen. Echter sluit je deze niet af bij Ziggo zelf, maar via Vodafone. Sinds een paar jaar zijn deze beide bedrijven gelieerd aan elkaar wat veel extra voordeeltjes oplevert. Gebruik je veel dataverkeer dan is dat geen probleem bij Ziggo. Want als je Ziggo en Vodafone combineert kijr je maar liefst 5Gb gratis. Elke maand weer. Als dat niet genoeg is kun je Blox aan- en uitzetten. Dat is handig als je op vakantie bent en net even wat meer data nodig hebt.

Natuurlijk kun je ook bij Vodafone/Ziggo een mobiel abonnement kiezen met en zonder toestel. Wil je op kosten besparen en ben je nog tevreden met je huidige toestel, dan kies je voor een Sim-Only abonnement. Kortom, wil je voordelig bellen met Ziggo Mobiel? Kijk dan op de website of bel met een van onze medewerkers om je door te laten verbinden.

Supersnel internet dankzij het 4G netwerk

Als je wilt internetten en bellen met Ziggo, dan wil je geen haperingen. Daarom zorgt het uitstekende netwerk dat je altijd goed en snel bereik hebt. Vodafone heeft een landelijke 4G dekking via het eigen netwerk. Dus waar je ook bent, je kunt er altijd op vertrouwen dat je bereikbaar bent en dat je razendsnel kunt internetten. Wist je trouwens dat Vodafone de minste storingen heeft? Ga voor betrouwbaarheid. Ga voor Ziggo gecombineerd met Vodafone.

Klantenservice nodig? Je wordt direct geholpen door te bellen met Ziggo

Je wilt als klant zo goed mogelijk geholpen worden. Logisch. Daarom besteed Ziggo ruim aandacht aan de kwaliteit van de klantenservice. Daardoor is de klantenservice ook via diverse kanalen goed bereikbaar. Ook al maken klanten steeds meer gebruik van de digitale middelen als WhatsApp, social media en e-mail, veel klanten willen nog steeds bellen met Ziggo. Voor iedereen altijd bereikbaar! Wil je dus een medewerker spreken van de klantenservice? Bel Ziggo.