Klantenservice Telefoonnummer Ziggo

Klantenservice telefoonnummer Ziggo bellen

Gebruik het klantenservice telefoonnummer Ziggo als je op zoek bent naar snel internet voor thuis, TV, bellen of zelfs mobiele telefonie. Natuurlijk zijn al deze diensten ook als bundel te verkrijgen als Alles-in-1 pakket. Ben je al klant en heb je een vraag? Ook dan neem je contact op met de klantenservice.

Ziggo Alles-in-1 pakket

Ziggo is de grootste Alles-in-1 aanbieder en kan daardoor meerdere diensten bieden tegen de hoogste kwaliteit en een scherpe prijs. Wist je dat Ziggo de enige grote aanbieder in Nederland is die internet aanbiedt via de kabel? Kabelinternet heeft als voordeel dat het supersnel is en enorm stabiel. De kans dat jouw internetsnelheid tussentijds afneemt is ontzettend klein. Bovendien is Ziggo de enige Alles-in-1 pakketaanbieder waarbij je een CI+ module kunt krijgen. Je kijkt dan digitale televisie zonder dat je daarvoor een extra tuner nodig hebt. Zappen doe je dan gewoon met jouw reguliere TV afstandsbediening. Handig!

Ziggo heeft supersnelle internetabonnementen. Bel je veel? Of maak je veel gebruik van Spotify of YouTube? Dan kies je voor het pakket COMPLETE of MAX. Je hebt dan een internetsnelheid van  wel 400 Mbit/s. En gelukkig hoeft dat bij Ziggo niet veel te kosten, want de abonnement zijn zeer concurrerend. Wanneer je een mobiel abonnement hebt bij Vodafone dan wordt het helemaal voordelig, want Ziggo en Vodafone werken nauw samen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met een medewerker van de klantenservice.

Ook bij storingen bel je de klantenservice van Ziggo

Ondervind je een storing of heb je een probleem met je internetverbinding? Ook dan maak je gebruik van het klantenservice telefoonnummer van Ziggo. Bel met de klantenservice van Ziggo. Je komt direct in contact met een medewerker van de klantenservice die je helpt bij jou problemen. Deze goed opgeleide medewerkers van de helpdesk zitten elke dag voor je klaar om jou te helpen met je vragen.

Ziggo Zakelijk

Ben je een bedrijf en wil jij en jouw medewerkers zorgeloos kunnen internetten? Dan kies je voor Ziggo Zakelijk. Ook bij Ziggo Zakelijk kun je kiezen uit 3 verschillende abonnementsvormen. De verschillen zit in snelheid en bandbreedte. Op deze manier kun je jouw internetabonnement afstemmen op de zakelijke behoefte. Ook als ondernemer neem je contact op via telefoonnummer klantenservice Ziggo.

Vodafone Mobiel

Ook via Ziggo kun je jouw mobiele abonnement afsluiten. Dit verloopt via Vodafone, de meest klantvriendelijke aanbieder van mobiele telefonie. Door je abonnement al te sluiten bij Vodafone ontvang je veel extra’s. Niet alleen krijg je korting op je Alles-in-1 pakket, je krijgt maandelijks ook nog eens extra Gigabytes bij je mobiele abonnement.

Kies het mobiele abonnement dat bij jou past

Er zijn vele mobiele abonnementen waar je uit kunt kiezen bij Vodafone Ziggo.

Sim-Only abonnement

Wil je liever geen toestel? Dan kies je voor een Sim-Only abonnement. Je bent dan nog voordeliger uit. Ben je een enorme muziekliefhebber? Dan zit je bij Ziggo helemaal goed, je krijgt extra data als je jouw abonnement afsluit bij Vodafone. Zo kun je onbeperkt muziek luisteren. Zo zie je maar… met Vodafone en Ziggo zit je helemaal goed!

Meer weten over alle mogelijkheden? Kijk dan op de website of gebruik het klantenservice telefoonnummer om in contact te komen met een servicemedewerker.

Abonnement met toestel

Bij Ziggo kun je kiezen uit zeer veel verschillende abonnementen in combinatie met een toestel. Echter, het zijn abonnementen van Vodafone omdat Ziggo nauw samenwerkt met Ziggo. Je sluit dus geen abonnement af bij Ziggo, maar bij Vodafone. Wat overigens wel handig is, is dat je Ziggo en Vodafone combineert tot een account. Zo beheer je dus alles op 1 plek.

Bel met Ziggo voor de scherpte aanbiedingen

Ziggo en Vodafone hebben samen altijd hele interessante aanbiedingen voor iedereen die niet te veel wilt betalen. Je betaalt dus de laagste prijs, zonder dat je hoeft in te leveren op bereik of snelheid. Wil je dus een voordelig abonnement maar is het allernieuwste toestel voor jou geen vereiste? Ook krijg je bij een combinatiepakketten voordelen als: extra TV-zenders, meer data etc.  Wil je meer weten over de meest actuele aanbiedingen? Kijk dan op de website. Of gebruik het telefoonnummer van Ziggo.

Telefoonnummer klantenservice Ziggo nodig?

Je wilt als klant zo snel en vriendelijk mogelijk geholpen worden. Logisch. Daarom besteed Ziggo ruim aandacht aan de kwaliteit van de klantenservice. Daardoor is de klantenservice ook via diverse kanalen goed bereikbaar. Ook al maken klanten steeds meer gebruik van de digitale middelen als WhatsApp, social media en e-mail, veel klanten willen nog steeds bellen met Ziggo. Voor iedereen altijd bereikbaar! Wil je dus een medewerker spreken van de klantenservice? Gebruik dan het telefoonnummer klantenservice Ziggo.