Deel ervaringen met anderen over de hele wereld met Airbnb

Airbnb is niet alleen een online platform waarbij mensen hun accommodatie aanbieden aan gasten, u kunt hier ook ervaringen aanbieden. Een ervaring is meer dan een activiteit alleen. Het gaat verder dan een rondleiding of cursus. Laat uw stad, passie, cultuur of ambacht zien aan reizigers van over de hele wereld. Ontworpen en begeleid door locals. Organiseer nu uw ervaring bij Airbnb en deel met vele anderen jouw passie.

Word een van de miljoenen hosts op Airbnb

Deel uw accommodatie nu met de rest van de wereld en stel het eenvoudig te huur op het Airbnb platform. Deel uw passie voor gastvrijheid en ontvang gasten in uw geweldige woning. Bepaal uw voorwaarden, prijzen en beschikbare logeerdata. Zorg dat uw gasten zich welkom voelen. Airbnb werkt met een ratingsysteem, dus gasten en hosts kunnen elkaar en aantal sterren geven op het gebied van hygiëne, gastvriendelijkheid en de algehele ervaring. Deel dit op Airbnb en geef andere gasten aanbevelingen.

Contact met AirBNB

Wenst u contact op te nemen met de Airbnb klantenservice? Een team van klantvriendelijke professionele medewerkers staat dagelijks voor u klaar. Hosts, gasten of partners kunnen met vragen, wensen of problemen terecht bij het e-mailadres openhomessupport@airbnb.com. Heeft u hulp nodig vanwege een veiligheidsprobleem? Log in op uw Airbnb app en ga naar de contactpagina. Hier kunt u aangeven wat het probleem is en zo wordt u doorverwezen naar de klantenservice. Deze service is 24/7 voor gasten en hosts beschikbaar.

Overige contactmogelijkheden

E-mail: openhomessupport@airbnb.com

Facebook: https://www.facebook.com/airbnb/

Instagram: https://www.instagram.com/airbnb/

Twitter: https://twitter.com/airbnb

De ratings van onze bezoekers voor AirBNB

Onze bezoekers hebben hun ratings voor AirBNB nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij AirBNB. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met AirBNB op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar AirBNB en wordt ook niet gelezen door AirBNB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *