Spaar voor rewards met Flying Blue

Ontdek samen met Flying Blue de wereld. Terwijl u reist en de wereld ontdekt, spaart u intussen voor rewards die u weer kunt gebruiken voor uw volgende reizen. Het loyaliteitsprogramma’s voor echt reizigers, of u nu een wereldreiziger bent of een echte zakenman – of vrouw die de wereld rondreist voor werk. Iedere klant begint bij Flying Blue als Explorer. Bij elk hoger level krijgt u meerdere voordelen en aanbiedingen. Ga voor een Premium lidmaatschap bij Flying Blue en geniet van de beste deals.

Besteed uw Miles aan vluchten en aan boord van uw vlucht

Maak gebruik van het kosteloze loyaliteitsprogramma van meerdere luchtvaartmaatschappijen als KLM, Kenya Airways en Air France en spaar Miles. Deze Miles kunt u besteden aan vluchten, maar ook aan upgrades aan boord van uw vlucht. Denk aan zitplaats upgrades met meer beenruimte, aan heerlijke maaltijden of speciale aanbiedingen voor de in-flight entertainment. Daarnaast werkt Flying Blue met vele partners. U kunt ook uw Miles gebruiken om een auto te huren, een hotelovernachting te boeken of te shoppen bij uw favoriete winkels.

Contact met Flying Blue

Met vragen, wensen of problemen kunt u altijd terecht bij de Flying Blue klantenservice. Een team van de beste klantenservice medewerkers zit van voor u klaar van zaterdag tot en met dinsdag van 08.00 tot 20.00 en op donderdag van 08.00 tot 17.30. U kunt telefonisch een medewerker spreken op het nummer +31 204747747. U kunt er ook voor kiezen om een e-mail te sturen. Dit kan door in te loggen op de Flying Blue website of app. U kunt via een knop op uw account een e-mail sturen.

Overige contactmogelijkheden

Facebook: https://www.facebook.com/flyingblueofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/flyingblue/?hl=nl

Twitter: https://twitter.com/flyingbluenews

De ratings van onze bezoekers voor Flying Blue klantenservice

Onze bezoekers hebben hun ratings voor Flying Blue klantenservice nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Flying Blue klantenservice. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Flying Blue klantenservice op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Flying Blue klantenservice en wordt ook niet gelezen door Flying Blue klantenservice.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *