Klantenservice telefoonnummer T-Mobile

Gebruik het klantenservice telefoonnummer T-Mobile als je op zoek bent naar een mobiele telefoon met of zonder abonnement, internet en TV of gewoon een alles-in-1 pakket. De medewerkers van T-Mobile helpen je bij het uitzoeken van een abonnement en/of toestel dat bij jou past. Heb je een storing of probleem? Ook dan neem je contact op met de helpdeskmedewerkers van T-Mobile. B

Abonnement nodig? De klantenservice helpt!

Nieuwe telefoon nodig? Of zoek je een abonnement dat past bij jouw belgedrag? Neem contact op met de klantenservice van T-Mobile. Zij helpen je bij het kiezen van een mobiele telefoon en abonnement. Ook als je alleen een los toestel wilt, kun je deze aanschaffen. Je bent niet verplicht om een abonnement erbij te nemen.

Hulp nodig? Gebruik het telefoonnummer klantenservice T-Mobile 0900-1850

Recycle Deal: extra voordelig een nieuwe telefoon

Wil je extra voordelig een mobiele telefoon aanschaffen, dan kies je voor een Recylce Deal. Je koopt dan tegen een lager bedrag een telefoon waarbij je aan het einde van de looptijd bepaalt of je het toestel houdt, of dat je het terug verkoopt aan T-Mobile. Vervolgens wordt de telefoon gerecycled. Goed voor jouw portemonnee en het milieu.

Ben je iemand die veel belt, of data gebruikt. Dan past een stevig pakket bij jou. Kies voor een GO of basisabonnement. Gebruik het klantenservice telefoonnummer T-Mobile om je te laten informeren over de mogelijkheden. En bevalt het abonnement uiteindelijk niet? Dan kun je altijd kosteloos upgraden of downgraden. Wil je de mogelijkheden weten? Neem contact op met een van de medewerkers. Ze staan voor je klaar. Neem nu contact op met T-Mobile voor advies op maat.

Storing met T-Mobile Thuis of Mobiel? Bel de klantenservice

Ondervind je een storing of heb je een probleem met je T-Mobile Thuis of met jouw mobiele abonnement? Gebruik het telefoonnummer klantenservice T-Mobile. Bel de klantenservice van T-Mobile. Je komt direct in contact met een medewerker van de klantenservice die jou direct op weg helpt. Deze goed opgeleide helpdesk medewerkers zitten elke dag voor je klaar om jou te helpen met je vragen.

Zorgeloos bellen, tv kijken en internetten

Met T-Mobile Thuis heb je alles wat je nodig hebt om zorgeloos te kunnen internetten en tv te kijken. Bovendien krijg je met het alles-in-1 pakket ook bellen erbij.

Wat maakt T-Mobile Thuis alles-in-1 pakket zo interessant? Voor een hele lage prijs krijg je razendsnel internet van maar liefst 750Mbit/s! Een 4K film kijken op Netflix wordt hierdoor probleemloos. De rest van het gezin kan online gamen, streamen etc. zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Met de TV-anyware app is het mogelijk om overal in huis tv te kijken. Gewoon op je smartphone of tablet.

Kies je voor het alles-in-1 pakket van T-Mobile, dan krijg je Fox Sport 1 Eredivisie er gratis bij. Geen voetbalwedstrijd hoef je meer te missen. Met 60 zenders, waarvan 35 in HD, krijg je een zenderaanbod waar andere aanbieders niet aan kunnen tippen.

Zoek je dus razendsnel wifi internet thuis en een ruim aanbod aan tvzenders? Kies dan voor T-Mobile Thuis. Gebruik het telefoonnummer van de T-Mobile klantenservice. De klantenservice van T-Mobile Thuis is maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag kunt u de klantenservice T-Mobile Thuis bellen vanaf 09.00 tot 17.30 uur.

Kies het mobiele abonnement van T-Mobile dat bij jou past

Er zijn vele mobiele abonnementen waar je uit kunt kiezen bij T-Mobile.

GO Unlimited

Als je zorgeloos wilt bellen en internetten, dan kies je voor GO Unlimited. Je kunt dan onbeperkt bellen naar vast en mobiele nummers. Bovendien krijg je 10Gb dataverkeer per maand erbij. Natuurlijk over het 4G netwerk. Een GO Unlimited abonnement is er in twee varianten. Met en zonder toestel. Meer weten? Kijk op de website of gebruik het klantenservice telefoonnummer T-Mobile.

Basis Sim-Only abonnement

Met het Basis Sim-Only abonnement houd je controle over jouw maandkosten. Je bepaalt namelijk het aantal belminuten en data dat je gebruikt. Dit maakt het abonnement flexibel en voordelig. Meer weten over alle mogelijkheden? Kijk dan op onze pagina T-Mobile voor mobiel of bel de klantenservice van T-Mobile om in contact te komen met een van de servicemedewerker.

T-Mobile zakelijk

Ook voor zakelijke gebruikers heeft T-Mobile unieke oplossingen tegen hele concurrerend tarieven. Zo heeft T-Mobile tegenwoord ook Office Essentials. Met Office Essential krijg je naast jouw mobiele nummer ook een vast telefoonnummer. Je kunt kiezen uit het netnummer waar jouw bedrijf gevestigd is, of je kiest het regio-onafhankelijke 085-nummer. Je hebt dus geen telefoonlijn op een vaste locatie nodig. Alles gaat via je mobiele telefoon. Niet alleen heel handig, maar ook professioneel. Meer weten over Office Essentials? Gebruik het telefoonnummer van T-Mobile.

Klantenservice telefoonnummer T-Mobile nodig?

Je wilt als klant zo snel en vriendelijk mogelijk geholpen worden. Logisch. Daarom besteed T-Mobile ruim aandacht aan de kwaliteit van de klantenservice. Daardoor is de klantenservice ook via diverse kanalen goed bereikbaar. Ook al maken klanten steeds meer gebruik van de digitale middelen als WhatsApp, social media en e-mail, veel klanten willen nog steeds bellen met T-Mobile. Voor iedereen altijd bereikbaar! Wil je dus een medewerker spreken van de klantenservice? Bel de klantenservice van T-Mobile.