Hollandsnieuwe: telefoonaanbieder

Hollandsnieuwe is Nederlandse online telefoonaanbieder. De provider is onderdeel van Vodafone en opgericht in 2011. De focus van Hollandsnieuwe ligt op het aanbieden van sim-only abonnementen.

Het aanbod van Hollandsnieuwe bestaat uit verschillende sim-only abonnementen waarbij je kunt kiezen uit een looptijd van 1 jaar of 2 jaar. Hollands nieuwe biedt tevens mobiele abonnementen in combinatie met toestellen van merken zoals Apple, HTC, Huawei en Samsung.

Contact opnemen met de klantenservice van Hollandsnieuwe

De website van Hollandsnieuwe biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met Hollandsnieuwe.

U kunt contact opnemen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • E-mail
  • Telefonisch contact met de klantenservice

Bellen met Hollandsnieuwe: 0900-0324

De ratings van onze bezoekers voor Hollandsnieuwe

Goedkope en prima provider zolang je er maar niet al te veel van verwacht. Bellen, appen kost niet zo duur, maar een klantenservice krijg je niet te pakken.

Ik begrijp wel waarom ze goedkoop zijn. Zolang je geen problemen hebt met HollandsNieuwe dan is er niets aan de hand. Maar zodra je de klantenservice nodig hebt, gaat de teller lopen. En als je dan iemand aan de lijn krijgt word je onvriendelijk geholpen. Conclusie: dienst is prima, maar zorg dat je niet de klantenservice nodig hebt.

Hollandsenieuwe heeft mooie aanbiedingen. Zowel sim-only is als met toestellen. Ik ben de laatste die daar over zou klagen. Het enige waar ik echt ontevreden over ben is mijn bereik. Zowel in huis als buiten. Meestal geen 4G verbinding en dat loopt zelfs terug naar GPRS. Dat is echt niet meer van deze tijd. Ik weet niet of het locatiegebonden is, maar waar ik woon is dit niet te doen. Ik ben genoodzaakt om over te stappen. Ook ben ik verder tevreden over de abonnementen en de klantenservice. Sorry Hollandsenieuwe.

Het enige wat positief is van Holandsnieuwe is dat ze goedkoop zijn. Want het bereik is echt bagger. Vaak heb ik maar 1 streepje en internet gaat dan tergend traag. Dus mijn advies, betaal wat meer maar dan ben je tenminste bereikbaar.

Slechte ervaring met de klantenservice. Ze doen schimmig over nummerbehoud. Inmiddels 3 medewerkers van de klantenservice gesproken en elke keer hoor ik een ander verhaal. Of ze liegen of de medewerkers weten het zelf allemaal niet. Als mijn abonnement is afgelopen ben ik weg!! Oh ja… ze zijn wel goedkoop. Dat is dan ook het enigste voordeel.

Ik heb nooit problemen gehad met Hollandse nieuwe. En ik kan het weten. Ben al 4 jaar klant. Bovendien is HN goedkoop en is de klantenservice dik in orde. Toch ben ik overgestapt omdat ze geen unlimited aanbieden. Aangezien ik mijn abonnement zakelijk gebruik wil ik geen beperking hebben op het aantal belminuten. Toen ik hiervoor de klantenservice benaderde werd ik vriendelijke en eerlijk geholpen, ook al ging ik opzeggen. Mijn vertrouwen hebben ze gewonnen en misschien kom ik ooit nog bij ze terug.

Top bedrijf. Ondanks veel negatieve verhalen van anderen toch overgestapt. Gewoon omdat ze erg voordelig zijn. Achteraf blij mee, want ik heb geen problemen met Hollandsenieuwe. Inmiddels twee jaar klant en nog steeds supertevreden. Ze zijn goedkoop en ik heb niets te klagen over de verbinding. Ook hebben ze een smartphone app die doet wat hij moet doen. De klantenservice waarmee ik contact had i.v.m. verlengen is vriendelijk en behulpzaam. Ik kan Hollandsenieuwe gerust aanbevelen!!

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Hollandsnieuwe. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Hollandsnieuwe op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Hollandsnieuwe en wordt ook niet gelezen door Hollandsnieuwe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *