Per e-mail:

Je kunt de klantenservice van Coolblue ook bereiken door een e-mail te sturen. Gebruik hiervoor dit contactformulier.

Coolblue: webwinkel

Coolblue is een Nederlandse webwinkel in consumentenelektronica. Het bedrijf is in 1999 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste op de Nederlandse markt. In 2012 en 2013 werd Coolblue verkozen tot beste webwinkel van Nederland binnen de categorie.

Het aanbod van Coolblue bestaat onder andere uit televisies, computers, witgoed, fotocamera’s, navigaties, en stofzuigers. U vindt er producten van merken zoals Philips, Samsung, LG, Apple, Bose, Canon en Whirlpool.

Contact opnemen met de klantenservice van Coolblue

De website van Coolblue biedt een ruime hoeveelheid aan informatie omtrent diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met Coolblue.

U kunt contact opnemen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • WhatsApp
  • E-mail
  • Telefonisch contact met de klantenservice

Bellen met Coolblue: 010-7988999

De ratings van onze bezoekers voor Coolblue

Ik koop regelmatig bij Coolblue. Ze hebben een breed assortiment en wat ik echt heel goed van aan de site is dat ze top10lijstjes samenstellen. Aan de hand hiervan neem ik vaak een besluit over het product. Zeker technische producten. Ook de filtermogelijkheden werken goed. En sowieso bestellen is heel makkelijk. Het enige nadeel van Coolblue is dat je goed op de prijs moet letten. Vaak zijn ze duur en loont het om verder te kijken op internet. Soms hebben ze wel hele goed aanbiedingen. Over de klantenservice kan ik niet echt iets zeggen, want ik heb ze nooit gebeld. Wel reageren ze snel op mails.

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Coolblue. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Coolblue op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Coolblue en wordt ook niet gelezen door Coolblue.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *