U kunt Zalando bellen op werkdagen en in het weekend. Na de welkomstboodschap wordt u rechtstreeks met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. De klantenservice van Zalando maakt geen gebruik van een telefonisch keuzemenu.

Welkomstboodschap klantenservice Zalando:

Hartelijk welkom bij Zalando. De online shop met groot assortiment uit schoenen en mode. U wordt zo snel mogelijk doorverbonden met de eerstvolgende beschikbare medewerker. Houdt u bij vragen over uw bestelling alstublieft uw bestelnummer bij de hand

Openingstijden klantenservice Zalando:

De Zalando klantenservice is per telefoon bereikbaar van maandag tot vrijdag 8:00 tot 20:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur Per e-mailadres: service@zalando.nl.

Zalando: webshop

Zalando is een webshop die haar oorsprong vindt in Duitsland. In 2008 richtten de Duitsers Robert Gentz en David Schneider Zalando op. De focus lag toentertijd vooral op schoenen en al snel breidde het aanbod van Zalando uit naar Oostenrijk, Nederland en Frankrijk.

Tegenwoordig bestaat het assortiment van Zalando uit schoenen, mode en accessoires. Het bedrijf telt bijna 12.000 werknemers in ondermeer België, Italië, Zwitserland, Zweden, en Noorwegen. In 2016 had Zalando meer dan 20 miljoen actieve bezoekers en werden er ruim 70 miljoen bestellingen geplaatst.

Contact opnemen met de klantenservice van Zalando

De klantenservice van Zalando biedt op de eigen website een ruime hoeveelheid aan informatie over diensten en producten van de organisatie. U kunt er tevens terecht voor veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bij staan kunt u via verschillende kanalen in contact komen met Zalando.

U kunt contact opnemen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • Telefonisch contact met de klantenservice

De klantenservice van Zalando helpt u met veelgestelde vragen en retourneren van uw aankopen.Zalando bellen: 0800 022 7087

De ratings van onze bezoekers voor Zalando

Onze bezoekers hebben hun ratings voor Zalando nog niet gedeeld. Ben jij de eerste?

Ook een beoordeling geven?

Let op! Je bezoekt momenteel de website www.KlantenserviceTelefoon.nl. Je rating komt dan ook niet terecht bij Zalando. Hiervoor dien je rechtstreeks contact met Zalando op te nemen.

  • Jouw beoordeling wordt geplaatst op deze website
  • Laat in je beoordeling niet je persoonlijke gegevens achter, zoals je e-mail, telefoonnummer of adres
  • Jouw beoordeling wordt niet doorgestuurd naar Zalando en wordt ook niet gelezen door Zalando.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *